Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

2022: tijd om je werkprocessen te digitaliseren

Een nieuw jaar, nieuwe werkwijze!

Bij een nieuw jaar horen vaak ook goede voornemens. Deze enthousiaste voornemens verdwijnen veelal in de ijskast. Misschien is jouw goede voornemen voor 2022 het digitaliseren van je werkprocessen. De stap van papieren werkbonnen naar digitale werkbonnen wordt vaak uitgesteld. Met als voornaamste reden dat ondernemers bang zijn dat het digitaliseren van werkbonnen moeilijk is. Niet met Simple-Simon! Met onze slimme werkbon app, kan je al binnen 5 minuten jouw eerste werkbon digitaliseren.

Wil jij dit jaar jouw voornemen “werkprocessen digitaliseren” waarmaken? Kies dan voor een nieuw digitaal werkproces en haal niet alleen het beste uit 2022, maar ook uit de toekomst. Bovendien bespaar je hierdoor tijd, geld en verhoog je jouw werkkwaliteit!

Met de handige functies van Simon verhoog je eenvoudig de werkkwaliteit

✔️ Versnel je proces – Niet alleen realtime digitale werkbonnen inplannen, maar ook uren en materialen efficiënt op de werkbon registreren.
✔️ Maak minder fouten – Niet langer werkbonnen kwijtraken, vergeten of gemiste afspraken, of foutgevoelige data overtypen. Dankzij de realtime synchronisatie tussen de kantoormodule en de werkbon app, hoef je bij wijzigingen in de planning niet langer heen en weer te bellen.
✔️ Communiceer met je klant – Stuur een sms of e-mail omtrent je planning. Met zelfgemaakte formulieren, checklists en foto’s voorafgaand, en na de afspraak, informeer je klanten eenvoudig omtrent de uitgevoerde werkzaamheden.

Bekijk hier alle functies

Jouw eerste werkbon binnen enkele minuten digitaal

Zoals gezegd is een digitale werkbon maken niet moeilijk met Simon’s werkbon app. Je eerste werkbon maken en inplannen is namelijk binnen 5 minuten geregeld. En werk je met een boekhoudpakket? Dan koppel je deze snel en eenvoudig vanuit je Simon kantoormodule met een paar muisklikken.

Koppel met jouw favoriete boekhoudpakket

Wil jij niet alleen efficiënter en makkelijker werken, maar ook het maximale uit je digitale werkbonnen halen? Koppel dan Simple-Simon met jouw favoriete boekhoudpakket. Synchroniseer onder andere klanten, artikelen en/of projecten uit jouw boekhoudpakket met Simple-Simon.

De meest gewaardeerde werkbon app

Simple-Simon is momenteel de meest gewaardeerde werkbon app en daar zijn wij trots op! Bij Simple-Simon streven wij ernaar om een werkbon app aan te bieden die jouw niet alleen tijd en geld bespaard, maar ook nog eens kwaliteit belooft. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Simple-Simon? Onze consultant laat jou deze graag tijdens een gratis live demo zien.

Zeg vaarwel tegen papieren werkbonnen en ga vanaf vandaag jouw werkbonnen digitaliseren met Simple-Simon’s slimme werkbon app!

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis uit

Probeer nu gratis