Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Bruikbare functies uitgelicht

Bruikbare functies van Simon die jou helpen efficiënter te werken

Heb jij wekelijks stapels papieren werkbonnen op je bureau liggen, welke je vervolgens moet sorteren en handmatig verwerkt? Of verlies je soms het overzicht doordat je jouw werkplanning op verwarrende sheets bijhoudt? Deze en andere frustraties zijn verleden tijd met Simple-Simon. Onze digitale werkbonnen software zorgt er namelijk voor dat jij zonder zorgen efficiënter kan werken. Bovendien verhoog je in een handomdraai jouw werkkwaliteit door het digitaliseren van je werkbonnen, en de daarbij behorende werkprocessen. Benieuwd hoe Simple-Simon jou kan helpen op het gebied van efficiëntie? Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot bruikbare functies.

Onze consultant laat je graag belangrijke functies zien. Plan direct een demo in

In Simon eigen formulieren maken

Het is mogelijk om volledig van scratch een eigen formulier te maken. Deze bruikbare functie geeft je de optie om het formulier volledig naar jouw bedrijfsimago op te maken. Zo sluit het formulier altijd aan bij jouw bedrijf. Maar ook kan je bijvoorbeeld niet alleen zelf bepalen welke vragen je wilt stellen, maar ook of foto’s toegevoegd moeten worden aan het formulier. Naast huisstijl kan je dus ook zelf bepalen welke gegevens er op je formulier getoond moeten worden. Bovendien kan je gemakkelijk zelf kolommen toevoegen of verwijderen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van eigen formulieren, van enkele klanten van Simple-Simon.

Zonder gedoe extra informatie toevoegen

Foto’s toevoegen en bewerken

Tegenwoordig wil je steeds vaker gegevens vastleggen. Met de werkbonnen app van Simple-Simon voeg je eenvoudig foto’s toe aan de werkbon. Bovendien kan je ook eenvoudig de foto bewerken door bijvoorbeeld belangrijke dingen te omcirkelen, het toevoegen van tekst of door het tekenen en plaatsen van een pijl. Daarnaast kan je zo jouw klant en jezelf extra bevestiging geven over de uitgevoerde werkzaamheden, door foto’s te maken en toe te voegen.

Controlelijsten toevoegen

Met Simon kan je jouw digitale werkbonnen nog verder uitbreiden met behulp van controlelijsten. Je kunt verschillende vragen toevoegen aan je lijst. Dit kunnen zowel open, als ook gesloten vragen zijn. Een controlelijst helpt je meer diepgaande informatie over de uitgevoerde werkzaamheden, toe te voegen aan de werkbon. Je kunt de controlelijst volledig naar eigen wens opstellen.

Bekijk in de video hoe je eigen formulieren makkelijk kunt toevoegen

Een andere bruikbare functie is het aanpassen van bijlagen

Soms kan het handig zijn om aan de werkbon een of meerdere bijlage(n) toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plattegrond, een eigen Excel sheet of iedere andere vorm van een eigen formulier. De bijlage(n) wil je tijdens of na de werkzaamheden altijd kunnen aanpassen. Deze bruikbare functie is onlangs toegevoegd aan de app van Simple-Simon. Daardoor is het mogelijk om de toegevoegde bijlage in de werkbon te openen en aan te passen. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand en kan je deze flexibel aanpassen wanneer nodig. Het aanpassen kan dus eenvoudig vanuit de app.

Zelf de bruikbare functies van Simon uitproberen? Maak een gratis testaccount aan

Alles uitgelegd tijdens een online demo

Simple-Simon heeft jou meer bruikbare functies te bieden, dan de paar die hierboven uitgelicht zijn. Zo kan je met Simon ook eenvoudig klanten en materialen beheren, plannen met een digitaal planbord, werken in teams, historie opbouwen per werkadres en on- en offline door elkaar werken. Maar je kan nog veel meer met Simple-Simon. Onze consultant laat je graag alle functies van Simon zien door middel van een online demo. Doordat deze demo volledig op jouw werksituatie afgestemd wordt, sluit deze altijd perfect aan bij jouw wensen en behoeften. Plan hieronder jouw live demo in zodat je een vliegende start kan maken!

Plan direct een online live demo in