Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Digitale werkbon of papieren bon

Digitale werkbon of toch een papieren werkbon

Een digitale werkbon of papieren werkbon, wat heeft jouw voorkeur? Het uitvoeren van bijvoorbeeld reparaties, installaties of (periodiek) onderhoud begint bij het aanmaken van een werkbon. Dit kan zowel op papier, als digitaal. Wanneer je nog met papieren werkbonnen werkt, is de kans groot dat je wekelijks stapels papieren bonnen op je bureau hebt liggen. Wil jij niet langer tijd besteden aan onder andere het sorteren en verwerken van deze, vaak onleesbare bonnen? Dan is Simple-Simon jouw totaaloplossing. Met Simon digitaliseer je niet alleen zonder problemen je werkprocessen, maar ook maak je eenvoudig digitale werkbonnen aan. Nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder enkele voordelen van digitale werkbonnen ten opzichte van papieren werkbonnen.

Werken met digitale werkbonnen? Probeer Simple-Simon gratis

Vermijd nadelen van papieren werkbonnen

Met papieren werkbonnen besteed je wekelijks niet alleen veel tijd aan het compleet maken van je administratie, maar ook is werken met papieren bonnen tijdrovend en foutgevoelig.

✔️ Tijdrovend – Eerst bonnen printen en ophalen, dan handmatig invullen en uiteindelijk laten ondertekenen door je klant. Vervolgens moet de medewerker aan het einde van de werkdag, opnieuw naar kantoor om de bonnen in te leveren. Daarna moet een administratief medewerker de gegevens op de werkbon controleren, handmatig overtypen op de computer en uiteindelijk de factuur opstellen en versturen naar de klant.

✔️ Foutgevoelig – Handmatig gegevens invullen is foutgevoelig. Doordat je de werkbon snel invult kan het zijn dat je belangrijke informatie vergeet op te schrijven. Waardoor je weer contact moet opnemen met de klant. Maar ook het ontcijferen van handschriften van collega’s kan een uitdaging zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat je per ongeluk verkeerde gegevens overneemt op de computer.

✔️ Onnodig veel papierwerk – Rondslingerende werkbonnen, kwijtgeraakte papieren werkbonnen, losse formulieren en mappen vol papieren administraties. Voorkom dat je veel tijd besteedt aan het compleet maken van je administratie. Dit en meer, kan je eenvoudig regelen met Simon. Dit door middel van onder andere het toevoegen van formulieren aan je werkbon en volledig digitaal te werken. Bovendien kan je klant de werkbon eenvoudig digitaal ondertekenen.

Komen deze frustraties jou bekend voor? Start vandaag nog met je werkbonnen digitaliseren.

 

Redenen om te kiezen voor digitale werkbonnen

Met digitale werkbonnen kan je bovengenoemde nadelen van papieren werkbonnen eenvoudig voorkomen. Daarnaast brengt werken met Simon’s digitale werkbonnen software meer voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld:
✔️ Dubbele administraties bijhouden is verleden tijd;
✔️ Overal, eenvoudig werkbonnen maken en plannen. Spoedklus? Geef de werkbon een opvallende kleur zodat deze direct opvalt
✔️ Doordat Simon’s kantoormodule en app realtime synchroniseren, worden wijzigingen in onder andere werkbonnen en klantgegevens direct gecommuniceerd. Zo zijn de betrokken medewerkers en klanten direct op de hoogte, en voorkom je dat je voor een gesloten deur staat;
✔️ Altijd en overal inzicht in onder andere je afspraken en notities;
✔️ De koppeling met jouw favoriete boekhoudpakket maak je eenvoudig zelf. Zo stuur je bijvoorbeeld eenvoudig een concept factuur terug naar jouw boekhoudpakket.

Plan een live demo en ontdek de voordelen van digitale werkbonnen zelf