Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Een snelle start met Simons implementatietraject

Snel aan de slag met Simon’s Implementatietraject!

Zie verandering als een flinke stap voorwaarts in de verdere professionalisering van je werkwijzen. Onder andere digitalisering, cloud oplossingen en werken met geïntegreerde software pakketten is de trend van nu. Door te werken met de slimme werkbon app van Simple-Simon maak je probleemloos deze stap. Wanneer je start met een nieuwe manier van werken is er tijdelijk spraken van een kennisachterstand. Dit is niet erg, onze implementatie consultants weten hoe je dit stap voor stap kunt inlopen. Tijdens het implementatietraject word je begeleidt in het digitaliseren van je werkprocessen. Zo kan je het maximale eruit halen.

Maak je collega’s enthousiast voor een succesvolle implementatie!

Het implementeren van nieuwe bedrijfsprocessen

Wil jij een succesvolle digitalisering van zowel je binnen,- als je buitendienst? Houd dan rekening met de meest voorkomende implementatie valkuilen. Simon’s implementatietraject is erop gericht om je te behoeden voor deze valkuilen. Samen met onze ervaren consultants ga je aan de slag met de basisfunctionaliteiten. Daarnaast is er in het tweede deel van de implementatie ruimte voor het begeleiden van jouw buitendienst medewerkers en/of monteurs. Tussen het moment van de eerste en tweede training, zijn er verschillende contactmomenten tussen jou en onze implementatie consultant. Hierin wordt de stand van zaken besproken en eventuele ondersteuning geboden. Na afloop van het gehele implementatietraject vindt er een evaluatie plaats. Uiteraard kan je ook na het implementatietraject terecht bij Simple-Simon voor onder andere een opfriscursus en het stellen van vragen.

Simple-Simon werkt met drie soorten implementatie programma’s, namelijk basis, geavanceerd en professional. Benieuwd hoe het implementatietraject eruit ziet?

Bekijk hier het basis programma

Bekijk hier het geavanceerde programma

Zo ziet het professional programma eruit

Plan jou implementatietraject direct online

Wanneer je jouw werkprocessen wilt digitaliseren, realiseer je dan dat je op een andere manier gaat werken. Een nieuwe manier van werken kost in aanvang tijd. Zo moet je onder andere de nieuwe manier van werken jezelf eigen maken, én ervoor zorgen dat iedereen zich aan de nieuwe werkwijzen houdt. Het implementeren van de nieuwe werkprocessen hoef je bij Simple-Simon gelukkig niet alleen te doen! Wij bieden namelijk diverse implementatietrajecten aan waarbij de belangrijkste aspecten van onze Slimme Werkbon App behandeld worden. Niet alleen een uitgebreide training, maar ook voldoende contactmomenten om te kijken hoe het gaat en waar eventuele ondersteuning gewenst is.

Plan je implementatietraject

De tijd die je bij aanvang investeert, verdien je vervolgens elke dag erna dubbel en dwars terug!