Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Hyperlinks in werkbonnen: een slimme stap naar een efficiëntere werkflow

Boost efficiëntie met een hyperlink in je digitale werkbonnen

Je bent al bekend met het beheer van al je digitale werkbonnen in één duidelijk overzicht met Simple-Simon. Nu voegen we een extra laag toe aan deze efficiëntie: vanuit elke werkbon kun je direct doorklikken naar relevante webpagina’s door middel van een toegevoegde hyperlink. Dit stelt je in staat nog effectiever te werken.

Lees hieronder enkele voorbeelden van hoe onze klanten deze nieuwe functie succesvol inzetten.

Effectief gebruik van hyperlinks in werkbonnen door onze klanten

Ontdek hoe Simon klanten momenteel profiteren van het toevoegen van hyperlinks* aan hun werkbonnen in de volgende twee praktijkvoorbeelden.

✅ Klanttevredenheidsonderzoek – Geef klanten de mogelijkheid om direct na het voltooien van de werkzaamheden een enquête in te vullen over de uitgevoerde taken en communicatie. Creëer eenvoudig een enquête met tools zoals Google Forms en laat klanten deze onmiddellijk invullen voor directe feedback.

KLIC-melding (graafmelding) – Voordat je start met graven op gemeentegrond, is het noodzakelijk vooraf een graafmelding te maken. Dit doe je eenvoudig door vanuit de werkbon direct naar de betreffende webpagina te navigeren voor een KLIC-melding. Zo kun je snel en efficiënt aan de slag met je graafwerkzaamheden.

*Let op: voor je gebruik kunt maken van een hyperlink in je werkbon, dienen wij deze eerst toe te voegen aan een whitelist. Neem hiervoor contact met ons op.

Laat Simon’s industrie-expert je alles uitleggen

Net als onze klanten, optimaliseer ook jij je werkbonnen, planning en field service eenvoudig met Simple-Simon. Ontdek hoe je met een gestroomlijnde workflow efficiënter werkt en de klanttevredenheid verhoogt. Klaar om deze voordelen zelf te ervaren? Boek nu een demo bij onze industrie-expert.

Boek een demo met een industrie-expert