Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Je werkprocessen rond werkbonnen vereenvoudigen

Efficiënter werken door je werkprocessen te vereenvoudigen

Als ondernemer kan je te maken krijgen met stapels administratie, alsmede verfrommelde en kwijtgeraakte papieren werkbonnen. Dit kan een onoverzichtelijke werkplek creëren die niet alleen vervelend is, maar ook nog eens alles behalve efficiënt. Slimme ondernemers willen daarom zo min mogelijk tijd besteden aan dit soort administratieve handelingen. Door je werkbonnen te digitaliseren met de werkbon app van Simple-Simon, kan je direct minder tijd besteden aan administratieve taken. Simple-Simon is erop gericht om jou te helpen bij het vereenvoudigen van je werkprocessen. Automatisch factureren, werkbonnen digitaliseren en de meest actuele planning op kantoor en onderweg, zo werk je meteen efficiënter.

Benieuwd hoe jij jouw werkprocessen kunt vereenvoudigen? Probeer gratis

Vergemakkelijk je werkwijze en verhoog de kwaliteit

Met de digitale werkbon app van Simple-Simon versnel je niet alleen het proces, maar maak je ook minder fouten en communiceer je vlotter met je klant. 

De werkbonnen software van Simple-Simon is een handige tool voor onder andere:

✔️ Het versnellen van je werkproces.
Niet alleen realtime werkbonnen inplannen, maar ook uren en materialen efficiënt registreren op je werkbon. Zodra je de werkbon gereed meldt, kan je de factuur maken. Stuur deze vervolgens binnen 5 minuten naar je klant.

✔️ Het maken van minder fouten
Niet langer werkbonnen kwijtraken, ontcijferen, data overtypen en vergeten of gemiste afspraken. Een wijziging in de planning? Doordat de app realtime synchroniseert, is alle data altijd up-to-date voor iedereen. Zo is heen en weer bellen bij veranderingen verleden tijd.

✔️ Communicatie met je klant
Stuur een sms of e-mail omtrent je planning, waardoor je niet langer voor een gesloten deur staat. Met zelfgemaakte formulieren, checklists en foto’s voorafgaand, en na de afspraak, informeer je klanten eenvoudig omtrent de uitgevoerde werkzaamheden.

In 5 minuten je eerste werkbon digitaal

Met de slimme werkbon app van Simple-Simon, is het aanmaken en inplannen van je eerste werkbon binnen 5 minuten gedaan. Werk je bovendien met een boekhoudpakket, dan koppel je deze snel en eenvoudig met Simple-Simon vanuit Simon’s kantoormodule. Vervolgens verstuur je jouw factuur al met een paar muisklikken.

Zowel werkbonnen digitaliseren als ook het koppelen met jouw boekhoudpakket in 5 minuten geregeld.

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis uit

Maak jouw gratis testaccount aan, en ervaar hoe Simple-Simon jou kan helpen bij onder andere:
meer inzicht in je planning, het verhogen van je werkkwaliteit en het versnellen van je werkprocessen.

Ja, ik wil Simple-Simon uitproberen!

Plan jouw online live demo en ga direct aan de slag

Tijdens de gratis live demo laat onze consultant jou graag alle mogelijkheden van Simple-Simon zien.
Zo kan jij vervolgens zelf gericht aan de slag met onze werkbon app en de kantoormodule.
Plan hieronder jouw live demo direct in zodat je op een laagdrempelige en interactieve manier kennismaakt met Simon’s Slimme Werkbon App.

Direct mijn live demo plannen