Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Koppel gemakkelijk met Microsoft Dynamics

Simple-Simon koppel je eenvoudig met Microsoft Dynamics

Werk jij met Microsoft Dynamics en wil jij niet alleen het maximale uit je werkbonnen halen, maar ook sneller en makkelijker werken? Kies er dan voor om Simple-Simon te koppelen met Microsoft Dynamics. Dankzij het integratieproces van Simon’s slimme werkbon app, koppel je binnen no-time Simple-Simon met jouw favoriete boekhoudpakket. Vanuit je Simon kantoormodule heb je de integratie met Microsoft Dynamics met een paar muisklikken geregeld.

Wie is Microsoft Dynamics?

Met Microsoft Dynamics breng je jouw verkoop,- services,- financiële en operationele teams samen met een enkele oplossing voor zakelijk beheer in de cloud. Transformeer jouw bedrijfsvoering met het vermogen om je sneller aan te passen, beter te presteren en slimmer te werken.

Koppel met Microsoft Dynamics: ontdek de voordelen

  • Binnen 5 minuten regel je eenvoudig zelfde koppeling met Microsoft Dynamics vanuit jouw Simon omgeving;

  • Simon haalt onder andere al je artikelen, klanten, bezoek- en afleveradressen, sales orders en offertes op uit Dynamics 365 en deze zijn direct beschikbaar in Simon;

  • Maak werkbonnen verwerken niet alleen simpel, maar bespaar ook direct geld en tijd;

  • Gearchiveerde werkbonnen worden automatisch teruggestuurd naar Dynamics als een sales order of concept factuur;

  • Nadat je de werkbon gereed gemeld hebt, handel je deze eerst af in Simple-Simon’s werkbon app. Vervolgens stuur je binnen 5 minuten de factuur naar je klant.

De koppeling met Microsoft Dynamics kan je volledig personaliseren op basis van jouw wensen en behoeften. Zo sluit deze altijd aan bij jouw werkwijze.

Matic / Elreka Hekwerken B.V. werkt met Microsoft Dynamics

Aangezien klanten nu eenmaal beter kunnen vertellen hoe Simple-Simon in combinatie met Microsoft Dynamics in de praktijk werkt, hebben wij recent Mark Renders van Matic geïnterviewd. Een bedrijf dat al 25 jaar werkzaam is in de poortautomatisering.

Sinds ongeveer 1,5 jaar heeft Matic ervoor gekozen om Simple-Simon te koppelen met Microsoft Dynamics. De voornaamste reden hiervoor was, om niet langer dubbele administraties bij te hoeven houden. Door deze koppeling kan Matic veel sneller en eenvoudiger factureren. Matic adviseert iedereen die met Simple-Simon en Microsoft Dynamics werkt, om beide te koppelen.” 

Zelf de voordelen van Simple-Simon in combinatie met Microsoft Dynamics ervaren?
Probeer Simple-Simon 14 dagen gratis

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie door middel van een live demo.
Live demo aanvragen