Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Krijg meer grip op jouw field service

Krijg meer grip op je field service met Simple-Simon

Een vlekkeloos werkproces draagt bij aan een hogere klanttevredenheid. Het is daarom belangrijk dat jouw field service management optimaal ingezet kan worden. Dit is tenslotte de spil van jouw onderneming. Met Simple-Simon’s werkbonnen software zorg je er niet alleen eenvoudig voor dat jouw buitendienstmedewerkers niet meer misgrijpen, maar ook dat de juiste mensen op de juiste plaats zijn. Met de field service app van Simple-Simon kan je bijvoorbeeld werkbonnen niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger plannen. Door de synchronisatie tussen kantoor en app, is je field service en klant altijd op de hoogte van geplande afspraken. Ook bij een eventuele wijziging in de afspraak. Daardoor behoren onnodige telefoontjes over en weer tot het verleden! Benieuwd hoe ook jij meer grip krijgt op je field service met Simple-Simon? Lees dan verder.

Optimale buitendienst planning

Simon’s werkbon app is ontworpen voor een optimale samenwerking tussen jouw binnen- en buitendienstmedewerkers. Daardoor heb je niet alleen meer grip op je field service, maar ben je ook volledig in controle over geplande werkzaamheden. Bovendien speel je eenvoudig in op onvoorziene zaken dankzij de realtime synchronisatie tussen de app en kantoormodule. De planner op kantoor verliest zo nooit meer het overzicht, terwijl de buitendienstmedewerker altijd de planning in de gaten kan houden via onze handige app. Na het verrichten van de werkzaamheden wordt de werkbon direct ondertekend en teruggestuurd naar kantoor. Zo heb je altijd een overzicht van onder andere de gemaakte uren. Koppel je bovendien jouw Simon omgeving met je favoriete boekhoudpakket, dan kan je eenvoudig een concept factuur maken.

Ook een optimale buitendienst planning? Probeer Simple-Simon nu gratis!

 

Zonder zorgen samenwerken

Met Simon’s buitendienst planning software maak je zonder problemen werkroosters en bedrijfsrooster aan. Bovendien kan je eenvoudig personeel plannen op openstaande werkzaamheden. Met het digitale planbord heb je altijd en overal inzicht in de planning. Daardoor werken je medewerkers niet alleen naadloos samen, maar ook kunnen zij altijd relevante informatie inzien. Zo neemt in een mum van tijd de productiviteit van je field service toe. Altijd en overal inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden, doordat je automatisch historie opbouwt per werkadres. Periodiek onderhoud? Plan simpelweg een herhaalplanning in. Het grafisch planbord maakt werkbonnen plannen simpel. Bovendien kan je Simon’s grafisch planbord volledig naar jouw wensen personaliseren.

Grip op je field service met Simon: snelle en efficiënte communicatie, behoud overzicht én voorkom niet productieve uren. Zelf aan de slag? Plan hieronder jouw live demo.

Live demo plannen