Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Prijswijziging Simple-Simon

In de afgelopen 8 jaar heeft Simple-Simon enorm veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan haar werkbon app. Een stijging in de ontwikkelingskosten, steeds strengere beveiligingseisen en het onderhoud van steeds meer componenten zorgen er helaas voor, dat wij voor het eerst sinds 2014, genoodzaakt zijn om onze maandelijkse licentiekosten te verhogen.

De prijswijziging geldt voor de inzet van licenties vanaf december 2022 en wordt per 8 november doorgevoerd. De nieuwe prijs per licentie wordt €24,-. De onderhoudskosten voor een integratie bedragen na het eerste jaar eveneens €24,- per maand. Indien je een automatisch incasso geactiveerd hebt, dan zijn er geen verdere acties noodzakelijk. Midden november wordt deze aanpassing automatisch doorgevoerd voor de maand december.

Simon’s developers zijn continue bezig met het optimaliseren van onze werkbon software, met daarbij de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Momenteel werken zij aan de ontwikkeling van Simon 3, met daarin diverse extra functies. Een van deze extra opties is het planbord waarbij je naast een week- en maandplanning, binnenkort ook een jaarplanning kunt inzien. Bovendien ontwikkelt Simple-Simon in samenwerking met een aantal klanten, nieuwe modules welke optioneel ingezet kunnen worden. Doel van deze modules is om Simple-Simon nog beter aan te laten sluiten bij je bedrijfsvoering. Neem contact op met Sales als je hier meer over wilt weten. 📩 sales@simple-simon.net

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Simple-Simon