Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simons digitaal planbord

Met Simon’s digitaal planbord verlies je nooit meer het overzicht

Houd jij jouw planning bij op bijvoorbeeld papier, in overvolle agenda’s met losse notities of in grote verwarrende Excel sheets? Zo ja, dan besteed je wekelijks onnodig veel tijd aan het verwerken van je papieren administraties. Dit kan je met Simon gemakkelijk voorkomen door het digitaliseren van onder andere je personeelsplanning. Met behulp van Simon’s digitaal planbord heb je niet alleen inzicht in je digitale planning, maar verbeter je bovendien ook de efficiëntie van je werkprocessen. De planning software van Simple-Simon heb je in een handomdraai onder de knie. Zo heb je in één oogopslag al je afspraken en werkbonnen inzichtelijk. Maar bijvoorbeeld ook je dag- en weekplanning, het bedrijfsrooster en de beschikbaarheid van je medewerkers in een overzicht.

Ook een efficiënte planning? Probeer Simple-Simon gratis

Digitale werkbonnen in de planning

Met Simple-Simon ben jij altijd volledig in controle over geplande werkzaamheden en afspraken. Simon’s werkbonnen software is namelijk ontworpen voor een optimale samenwerking tussen kantoor,- en buitendienstmedewerkers. Maak bedrijfsroosters aan die zowel op kantoor, als in het veld, direct beschikbaar zijn. Speel eenvoudig in op onvoorziene zaken met behulp van de realtime synchronisatie. Met onze handige app kunnen medewerkers altijd en overal de planning inzien. Bovendien verliest de planner op kantoor nooit meer het overzicht. Een wijziging in de planning? Dan ontvangt de medewerker direct een pushbericht. Tevens kan je de nieuwe afspraakbevestiging direct naar de klant sturen. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat.

Simon’s digitaal planbord voor efficiënt uren plannen

Zonder problemen roosters maken en personeel plannen, dat kan met de digitale personeelsplanning tool van Simple-Simon. Door je personeelsplanning te verzorgen met Simon, krijg je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren van je buitendienst. Bovendien krijg je zo eenvoudig meer grip op onder andere je planning en field service. Dit en meer regel je eenvoudig met Simon’s urenregistratie software. Zet snel de juiste mensen, met de juiste vaardigheden in op het juiste tijdstip. Krijg onder andere een overzicht van de dagplanning door te filteren, of personaliseer het complete planbord naar jouw wensen. Zo sluit het planbord aan bij jouw bedrijfsimago. Verlies nooit meer het overzicht met Simon’s week,- en maandplanning, en binnenkort ook jaarplanning.

Personaliseer je bedrijfsrooster

Gesloten in verband met feestdagen, een algehele bedrijfssluiting wegens vakantie of iets anders? Dit en meer noteer je eenvoudig in je bedrijfsrooster. Aangezien je jouw bedrijfsrooster kunt toevoegen aan Simon’s digitale planbord, wordt deze altijd meegenomen bij het maken van de planning. Ook stel je eenvoudig de weergave in, zo kan je onder andere instellen of je het rooster per dag of per week wilt bekijken. Schakel niet alleen functies uit, maar maak ook gebruik van filters om de meest relevante informatie snel te tonen. Stel het bedrijfsrooster in via jouw kantoormodule en zie dit direct terug in de planning. Eveneens kan je herhaalplanningen gemakkelijk toevoegen aan je bedrijfsrooster.

Probleemloos samenwerken

Met Simon maak je zonder problemen bedrijfsroosters aan. Medewerkers kunnen hierdoor niet alleen probleemloos samenwerken, maar ook kan iedereen altijd relevante informatie inzien. Altijd en overal inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden, doordat je automatisch historie opbouwt per werkadres. Zo weet je altijd wat jouw collega eerder uitgevoerd heeft.

Altijd, waar en wanneer je wilt inzicht in je planning

Voor Simple-Simon maakt het niet uit of je nu onderweg, op kantoor of thuis bent. Met Simon’s digitaal planbord heb je altijd inzicht in je planning, wanneer je maar wilt. Niet alleen de medewerkers op kantoor, maar ook de buitendienstmedewerkers kunnen de planning en werkorder digitaal inzien. Bekijk, maak of wijzig een werkbon en afspraak, wanneer en waar je maar wilt. Doordat de software realtime synchroniseert, zijn gegevens altijd actueel voor alle gebruikers.

Plan een online demo met een van onze consultants

Probeer Simple-Simon 14 dagen gratis

Wil jij ook altijd inzicht in je planning en efficiënter werken? Simple-Simon is dan jouw alles-in-één oplossing. Dankzij onze software kan je in een mum van tijd je werkplanning en werkbonnen digitaliseren. Zo werk je niet alleen doelmatig, maar ook bespaar je direct tijd en geld. Zelf de voordelen van Simple-Simon ervaren? Maak dan met de knop hieronder jouw gratis testaccount aan. Tijdens de testperiode kan je alle functionaliteiten geheel vrijblijvend testen. Bij Simple-Simon teken je namelijk geen contract.

Gratis Simple-Simon testaccount maken