Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simons handige functies

Handige functies om direct efficiënter te werken

Houd jij jouw werkplanning bij op verwarrende sheets, waardoor je het overzicht soms verliest? Of ben jij wekelijks bezig met het sorteren en verwerken van werkbonnen, het voeren van dubbele administraties en kwijtgeraakte bonnen zoeken? Met de werkbon app van Simple-Simon zijn deze frustraties verleden tijd! De handige functies van Simon’s werkbon app, zorgen er namelijk voor dat jij zonder zorgen efficiënter gaat werken. Bovendien verhoog je jouw werkkwaliteit in een handomdraai door het digitaliseren van je werkbonnen, en de daarbij behorende werkprocessen. Benieuwd naar enkele slimme functies van Simon? Bekijk dan de rechts de video en lees hieronder verder.

Duizenden mensen uit verschillende branches werken dagelijks met de werkbon app van Simple-Simon. Daardoor zijn wij marktleider op het gebied van digitale werkbonnen en planning.

 

Je werkplanning in een handomdraai structureren met Simple-Simon

Met Simple-Simon heb je waar, wanneer en hoe je wilt inzicht in je planning. Daarbij maakt het niet uit of je op een desktop, smartphone of tablet werkt. Dankzij de realtime synchronisatie tussen de kantoormodule en de app, speel je eenvoudig in op onvoorziene zaken. Zo ben je niet alleen volledig in controle over geplande werkzaamheden, maar ook bij onder andere wijzigingen en eventuele spoedklussen. Personaliseer het digitaal planbord naar jouw wensen en behoeften door zelf de inhoud hiervan te bepalen. Open Simple-Simon en plan onder andere eenvoudig individuele werkbonnen, meerdere collega’s op één werkbon, maar bijvoorbeeld ook herhaalplanningen bij periodiek onderhoud.

 

Vanuit de Simon werkbonapp eenvoudig bijlagen aanpassen

Soms kan het handig zijn om aan de werkbon een bijlage toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plattegrond, een eigen Excel sheet of iedere andere vorm van een eigen formulier. De bijlage(n) wil je tijdens of na de werkzaamheden te alle tijden kunnen aanpassen. Deze handige functie is recent toegevoegd aan de werkbon app, waardoor het mogelijk is om de toegevoegde bijlage te openen en aan te passen. Zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand en kun je deze flexibel aanpassen wanneer nodig.

Zelf de handige functies van Simon’s werkbon app uitproberen

Eigen formulieren maken in Simon

In Simple-Simon is het mogelijk om volledig van scratch een eigen formulier te maken. Deze handige functie maakt het mogelijk om het formulier volledig naar jouw bedrijfsimago in te richten. Zo sluit deze altijd aan bij jouw bedrijf. Maar ook kan je bijvoorbeeld niet alleen zelf bepalen welke vragen je wilt stellen, maar ook of foto’s toegevoegd moeten worden aan het formulier. Naast huisstijl kan je dus ook zelf bepalen welke gegevens er op je formulier getoond moeten worden. Bovendien kan je gemakkelijk zelf kolommen toevoegen of verwijderen. Bekijk hier enkele voorbeelden van eigen formulieren van enkele klanten van Simple-Simon.

Alles uitgelegd tijdens een online demo.
Gericht aan de slag.

Onze consultant laat je graag alle functies van Simple-Simon zien door middel van een online demo.
Doordat deze demo volledig op jouw werksituatie afgestemd wordt, sluit deze altijd perfect aan bij jouw wensen en behoeften.
Maak een vliegende start met Simple-Simon en plan jouw online demo meteen in.

Plan direct mijn live demo in