Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simple-Simon koppelt met Bouwsoft

Simple-Simon koppelt met Bouwsoft in een paar muisklikken

Wil jij niet alleen het maximale uit jouw werkbonnen halen, maar ook sneller en makkelijker werken met de software van Bouwsoft? Dat kan! Simple-Simon koppelt met Bouwsoft. Met ons slimme integratieproces, koppel je de werkbon app van Simple-Simon in een handomdraai met jouw favoriete boekhoudpakket. Zo hoef je bij ons niet diverse stappen te doorlopen voor het maken van de integratie. De koppeling met Bouwsoft regel je gemakkelijk en snel zelf vanuit je Simon kantoormodule.

Wie is Bouwsoft?

Bouwsoft is de bouwsoftware voor midden- en kleinbedrijven in de bouw en installatie. Met Bouwsoft centraliseer je eenvoudig de volledige administratie van je bedrijf. Onder andere facturatie, nacalculatie, het ordenen van afspraken en het maken van offertes ging nog nooit zo snel.

De voordelen als je koppelt met Bouwsoft

  • Onder andere klanten en artikelen haalt Simon op uit jouw Bouwsoft omgeving. Vervolgens zijn deze gegevens direct beschikbaar in jouw Simple-Simon account;

  • Wijzigingen in Bouwsoft zoals bijvoorbeeld klantgegevens, worden realtime gesynchroniseerd met Simple-Simon. Deze zijn direct beschikbaar in Simon’s kantoormodule en app;

  • Simple-Simon integreert eenvoudig met Bouwsoft, deze koppeling maak je gemakkelijk zelf in jouw Simon account;

  • Maak werkbonnen verwerken niet alleen simpel, maar bespaar ook direct tijd & geld met onze werkbonnen software;

  • Handel de werkbon af in Simple-Simon en stuur de factuur direct naar de klant. Hierdoor kan je niet alleen sneller factureren, maar ook maak je minder fouten.*

*Om werkbonnen door te kunnen zetten naar Bouwsoft, is de module onderhoud en bestelling vereist. Voor het meesturen van de werkbon of eigen formulieren in PDF formaat, moet de Dropbox link geactiveerd worden. 

Test de volledige integratie zelf met een gratis testaccount.

Ervaar nu zelf 14 dagen gratis het gebruiksgemak van Simple-Simon in combinatie met Bouwsoft. Het testaccount is geheel vrijblijvend.

Gratis testaccount aanmaken

Ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming door middel van een online demo.

Tijdens een korte online demo laat onze consultant je graag alle mogelijkheden van Simple-Simon zien.
Bovendien wordt een, voor jouw specifieke werksituatie, verwerkt in de live demo. Zo sluit deze altijd aan op jouw wensen en behoeften.

Live demo plannen