Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simple-Simon, Qexpertise en VDA Geveltechniek slaan de handen ineen

De start van een mooie samenwerking

Zoek je een specialist in alles wat met ramen, deuren en schuifpuien te maken heeft, dan kom je al snel uit bij VDA Geveltechniek B.V. Voor al je hang- en sluitwerk in kozijnen, deuren en ramen zijn zij de aangewezen persoon. Exact Globe vormt het hart van de bedrijfsvoering van VDA Geveltechniek. Dit door onder andere primaire bedrijfsprocessen te integreren met de financiële administratie. Exact partner Qexpertise heeft VDA Geveltechniek geholpen bij het inrichten van de Exact Globe omgeving. Maar VDA Geveltechniek wilde meer, zij wilde hun werkprocessen verder verbeteren en een efficiëntere planning. Tijdens deze zoektocht kwamen zij uit bij de Slimme Werkbon App van Simple-Simon. Hierop hebben Qexpertise, Simple-Simon en VDA Geveltechniek de handen ineen geslagen. Zo kan VDA Geveltechniek hun werkbonnen digitaliseren met Simple-Simon, én de financiële administratie beheren in Exact Globe.

 

 

Realisatie door handen ineen te slaan

Voor een optimale werking tussen Simple-Simon en Exact Globe, hebben Qexpertise en Simple-Simon de handen ineen geslagen. Zo hebben onder andere de volgende werkzaamheden plaatsgevonden:

  1. Qexpertise heeft ervoor gezorgd dat klanten, werkadressen en artikelen overgenomen kunnen worden in de kantoormodule van Simple-Simon;
  2. Deze stamdata wordt door Simple-Simon realtime overgenomen! Dit betekent bijvoorbeeld dat als je een nieuwe klant toevoegt, of een werkadres wijzigt, deze automatisch overgenomen worden in Simple-Simon;
  3. VDA Geveltechniek is vervolgens getraind in het werken met alle functionaliteiten van Simple-Simon. Onder andere plannen en creëren zij werkbonnen met Simon’s grafisch planbord, beheren alle belangrijke informatie op één plek en handelen de werkbon af in het veld;
  4. Na afronding van de werkbon zorgt Simple-Simon ervoor dat deze werkbon klaargezet wordt in resultaat tabellen. Naast de verbruikte materialen en gewerkte uren, wordt ook de werkbon als PDF klaargezet. Ook de met Simple-Simon ingevulde formulieren met foto’s en checklists, worden toegevoegd;
  5. Op basis daarvan maakt Qexpertise een order aan in Exact Globe. De PDF van de werkbon en de in Simon ingevulde formulieren, worden als bijlage aan de order toegevoegd. Doordat Qexpertise kennis heeft over hoe VDA Geveltechniek werkt, sluit deze koppeling perfect aan bij hun werkwijze, wensen en behoeften.

Veranderingen voor VDA Geveltechniek

Niet geheel onbelangrijk: welke veranderingen heeft VDA Geveltechniek ervaren door de samenwerking van Qexpertise en Simple-Simon? Vanuit het perspectief van VDA Geveltechniek gezien, is de werking met Exact Globe ongewijzigd gebleven.

Wat VDA Geveltechniek wel merkt van deze samenwerking, is een flinke versnelling van hun werkprocessen. Gerealiseerde uren en verbruikt materiaal wordt vanuit Simple-Simon automatisch ingelezen in Exact Globe. Daarnaast worden alle bijlagen, als bijlage op de order geplaatst. Hierdoor wordt het facturatieproces enorm versnelt en worden minder fouten gemaakt. Daarnaast ervaart VDA Geveltechniek alle andere voordelen die Simple-Simon, de slimme digitale werkbon app met zich meebrengt. Zoals een snelle en efficiënte planning, de mogelijkheid om een sms/mail te sturen omtrent afspraken, het maken van formulieren met foto’s en checklists, herhaalplanningen voor terugkerende onderhoudsklussen plannen en de beschikking over diverse management rapportages. Dit is slechts een deel van alle functionaliteiten van Simple-Simon. Benieuwd wat Simon’s werkbon app nog meer kan? Bekijk dan alle functionaliteiten.

De samenwerking tussen Simple-Simon, Qexpertise en VDA Geveltechniek is prima verlopen. Binnen een paar weken was de koppeling volledig ingeregeld. Geen lastige conversie trajecten, een duidelijke afbakening van verantwoordelijkheden over en weer. Voor VDA Geveltechniek is dit traject volledig ontzorgd aangeboden!

Neem contact op met sales om te informeren naar de mogelijkheden

Ons sales team kan je met raad en daad adviseren over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en mogelijke oplossingsrichting. Vul het contactformulier hierlangs in en ervaar wat ons team voor jouw organisatie kan betekenen!

Vul het formulier in