Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Stuur eenvoudig berichten naar je klant omtrent afspraak bevestigingen en aankomsttijden

Maak kennis met de verbeterde SMS & e-mail functie!

Dat wij bij Simple-Simon de afgelopen weken niet stil hebben gezeten, heb jij ongetwijfeld gemerkt. Zo hebben wij recent onze sms en e-mail functie verbeterd. Stuur eenvoudig berichten naar je klant omtrent afspraakbevestigingen en aankomsttijden, waardoor je voorkomt dat je aan de gesloten deur staat! Informeer klanten eenvoudig via SMS, e-mail of beide bij het inplannen van de afspraak, bij eventuele wijzigingen en stuur een herinneringsmail zodat klanten altijd op de hoogte zijn.

Onze verbeterde SMS & e-mailfunctie is vanaf nu beschikbaar in jouw kantooromgeving! Ontdek hieronder meer over de nieuwe uitbreidingen.

De voordelen van de SMS en e-mail functie

Misschien wel de grootste ergernis van iedere monteur, aan de gesloten deur staan. Met de verbeterde SMS en e-mail functie behoort dit tot het verleden! De aankomsttijd berekenen we automatisch. Zo weet de klant precies hoe laat de monteur voor de deur staat. Ook eventuele wijzigingen in de afspraak communiceer je direct.

Informeer je klant met het juiste bericht via sms en/of e-mail, op het juiste moment:
✔️ Bij het inplannen van de afspraak en/of werkbon;
✔️ Bij een wijziging van een afspraak en/of planning in de digitale werkbon;
✔️ Als de monteur onderweg is naar het geplande werk;
✔️ Wanneer de monteur aan het werk gaat.

Een vliegende start met onze implementatie proces

Zoals gezegd, met de toegevoegde functionaliteiten kan je jouw klanten eenvoudig informeren over gemaakte afspraken, eventuele wijzigingen en de verwachte aankomsttijd. Hierdoor is je klant altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Wil jij gebruik maken van de verbeterde SMS en e-mail functie, neem dan contact op met ons. Vervolgens zetten wij gratis de nieuwe functie voor je aan in jouw Simon account. Wil je hulp bij het implementeren en inrichten? Meld je dan aan voor het implementatie proces en stel direct enkele berichten in met onze consultant. Zo haal jij het maximale uit de SMS en e-mail functie.

Plan je implementatie proces