Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Maak kennis met de verbeterde SMS en E-mail functie!

Nu beschikbaar in jouw kantooromgeving!

De slimme werkbon app van Simple-Simon biedt jou een alles-in-één oplossing waarmee je direct al jouw afspraken en werkzaamheden overzichtelijk hebt. Met digitale werkbonnen werk je niet alleen efficiënter, maar bespaar je ook direct tijd en geld! Aangezien wij bij Simple-Simon niet stil zitten, voegen wij regelmatig nieuwe functionaliteiten toe aan onze werkbonapp. Hierbij staan de wensen en behoeften van onze klanten hoog in het vaandel. Onze ontwikkelaars zijn de afgelopen tijd bezig geweest met het verbeteren van de sms en e-mail functie. Het resultaat hiervan mag er zeker wezen! Met deze toevoeging stuur je eenvoudig een SMS, E-mail of beide, naar jouw klanten met betrekking tot afspraakbevestigingen en verwachte aankomsttijd. Zo stuur je onder andere gemakkelijk een bericht bij het inplannen, eventuele wijzigingen en een herinneringsmail naar je klant. Ook voorkom je hierdoor dat je aan de gesloten deur staat.

Onze verbeterde sms en e-mail functie biedt jou diverse mogelijkheden. Lees snel verder welke uitbreidingen toegevoegd zijn en hoe jij gebruik kunt maken van de SMS & E-mailfunctie.

Welke uitbreidingen zijn toegevoegd?

  1. Vanaf nu kan je 5 soorten berichten instellen;

    1. Bij het inplannen van de werkbon

    2. Wijzigingen in klantafspraak

    3. Herinneringsmail

    4. Wanneer je start met reizen naar het werkadres

    5. Zodra je start met werken aan de werkbon

  2. Elk soort bericht kan je volledig naar eigen wens opmaken en instellen;

  3. Bij elk type bericht kan je alle mogelijke kolommen toevoegen, inclusief jouw eigen kolommen;

  4. Wanneer je start met reizen heb je de mogelijkheid om de geschatte aankomsttijd toe te voegen, zo ook het tijdraam waarbinnen je verwacht aan te komen.

Maak een vliegende start

Wil jij jouw klanten informeren met actuele informatie rondom gemaakte afspraken, wijzigingen in afspraken en verwachte aankomsttijd? Neem dan contact met ons op en wij zetten gratis de verbeterde SMS & E-mail functie voor je klaar in jouw Simple-Simon account. Met een 1 á 2 uur durende opfriscursus, maak je meteen een vliegende start. Tijdens deze training worden verschillende berichten voor je ingesteld. Zo kan je de verbeterde SMS & e-mail functie direct zelf uitproberen!

Plan je training