Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Voordelen digitale personeelsplanning

Digitale personeelsplanning software: probleemloos plannen!

Papieren werkroosters, overvolle agenda’s met losse notities en papieren werkbonnen, werk jij er nog mee? Indien ja, dan is de kans groot dat je wekelijks onnodig veel tijd besteed aan papieren administraties. Voorkom dat je het overzicht verliest door je personeelsplanning te digitaliseren. Simple-Simon biedt je hiervoor een totaal oplossing. Dankzij Simon’s digitaal planbord heb je niet alleen inzicht in je digitale personeelsplanning, maar bovendien verbeter je ook de efficiëntie van je werkprocessen. De planning software van Simple-Simon heb je in een mum van tijd onder de knie. Zo heb je in één oogopslag al je afspraken en werkbonnen inzichtelijk. Maar bijvoorbeeld ook je dag- en weekplanning, het bedrijfsrooster en de beschikbaarheid van je medewerkers.

Nog niet helemaal overtuigd van een digitale personeelsplanning? Lees hieronder enkele redenen om je planning te digitaliseren.

 

 

 

Doelgerichte communicatie

Wees volledig in controle over geplande werkzaamheden en afspraken met Simple-Simon. Maak eenvoudig bedrijfsroosters aan die direct zichtbaar zijn voor zowel de medewerkers op kantoor, als ook voor de medewerkers in het veld. Met de realtime synchronisatie speel je eenvoudig in op onvoorziene zaken. De planner op kantoor verliest zo nooit meer het overzicht, terwijl de medewerkers altijd de planning kunnen inzien met onze handige app. Wijzigt er iets in de planning? Dan ontvangt de medewerker direct een pushbericht. Tevens kan je de nieuwe afspraakbevestiging direct naar de klant sturen. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat.

Ook een efficiënte planning? Probeer Simple-Simon gratis

Efficiënt uren plannen met Simon’s digitaal planbord

Zorgeloos roosters maken en personeel inplannen, dat kan met de digitale personeelsplanning tool van Simple-Simon. Met Simon’s personeelsplanning krijg je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren van je buitendienst. Bovendien krijg je zo eenvoudig meer grip op je planning. Eenvoudig geregeld met Simon’s urenregistratie software. Zet snel de juiste mensen, met de juiste skills in op het juiste tijdstip. Krijg onder andere overzicht van de dagplanning door te filteren, of personaliseer het gehele planbord naar eigen wens en smaak. Zo sluit het planbord aan bij jouw bedrijfsimago. Verlies nooit meer het overzicht met Simon’s week- en maandplanning, en binnenkort ook jaarplanning.

Live demo aanvragen

Jouw persoonlijke bedrijfsrooster

Gesloten in verband met feestdagen, een algehele bedrijfssluiting wegens vakantie of iets anders? Zet dit eenvoudig in je bedrijfsrooster. Aangezien je jouw bedrijfsrooster kunt toevoegen aan Simons digitale planbord, wordt deze altijd meegenomen in het maken van de planning. Ook stel je eenvoudig de weergave in, zo kan je onder andere instellen of je het rooster per dag of per week wilt bekijken. Stel het bedrijfsrooster in via jouw kantoormodule en zie dit direct terug in de planning. Eveneens kan je herhaalplanningen simpelweg toevoegen aan je bedrijfsrooster.

Digitale personeelsplanning zorgt voor een soepele samenwerking

Met Simple-Simon maak je gemakkelijk bedrijfsroosters aan, die direct zichtbaar zijn voor zowel de medewerkers op kantoor als ook de medewerkers in het veld. Daarnaast kan je snel en gemakkelijk bepalen welke medewerker een klus oppakt. Daardoor kan je uren productiever plannen en gebruiken. Doordat je automatisch historie opbouwt per klant, heb je altijd en overal inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden. Met de planningstool van Simple-Simon kan je onder andere:

  • Eenvoudig afspraken maken en verplaatsen door middel van ‘slepen en neerzetten’;
  • In één oogopslag zien welke werkzaamheden en medewerkers ingepland zijn;
  • Spoedklussen aanmaken en hier meteen een medewerker op inplannen;
  • Doordat je direct inzicht hebt in de planning, kan je eenvoudig lege agenda plekken opvullen met nieuwe afspraken;
  • Simpel afspraken verschuiven. Zie meteen welke dagen, tijden en medewerkers beschikbaar zijn.

Alle mogelijkheden van Simple-Simon uitgelegd? Plan jouw live demo