Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Voordelen online uren plannen buitendienst

Gemakkelijk en snel de uren van je buitendienst plannen

De slimme werkbon app van Simple-Simon biedt jou een efficiënte planningstool voor een overzichtelijke planning. In een overzicht niet alleen inzicht in je dag,- of weekplanning, maar ook inzicht in onder andere het bedrijfsrooster en de aanwezigheid van je collega’s. Door het digitaliseren van je werkbonnen verhoog je jouw werkkwaliteit binnen no-time. Waardoor je niet alleen tijd, maar ook geld bespaard.

Met Simon’s digitaal planbord krijg je eenvoudig inzicht in je buitendienst planning. Zo verhoog je de productiviteit, verminder je heen en weer bellen én optimaliseer je jouw buitendienst.

Efficiënter uren plannen met Simon’s grafisch planbord

Voor Simple-Simon maakt het niet uit of je nu met een desktop, smartphone of tablet werkt. Met Simon’s digitaal planbord heb je waar, wanneer en hoe je wilt altijd realtime inzicht in je planning. Het plannen van de uren van je buitendienst wordt hierdoor eenvoudiger, sneller en efficiënter. Onder andere bedrijfsroosters, roosters van collega’s, vrije dagen en collectieve sluitingen heb je zo inzichtelijk in één planning. Vanuit je Simon kantooromgeving maak en plan je eenvoudig individuele werkbonnen, meerdere collega’s op een werkbon, maar bijvoorbeeld ook herhaal planningen bij periodiek onderhoud. Doordat de werkbon app van Simple-Simon realtime synchroniseert, hoeft de planner niet langer te bellen of mailen bij nieuwe of gewijzigde afspraken. De field service medewerker krijgt hier namelijk meteen melding van. Bovendien heeft de buitendienstmedewerker altijd alle benodigde informatie bij de hand, aangezien je gemakkelijk informatie toe kan voegen aan de afspraak.

Doordat de agenda realtime synchroniseert, en iedere medewerker altijd toegang heeft tot de agenda, zijn gegevens altijd actueel. Ook bij last-minute wijzigingen.

Ook een efficiënte planning? Probeer Simple-Simon gratis

Alle medewerkers kunnen probleemloos samenwerken

Met Simple-Simon maak je probleemloos bedrijfsroosters aan, die direct zichtbaar zijn voor zowel de medewerkers op kantoor als ook de medewerkers in het veld. Daarnaast kan je snel en gemakkelijk bepalen welke medewerker een klus oppakt. Daardoor kan je uren productiever plannen en gebruiken. Doordat je automatisch historie opbouwt per klant, heb je altijd en overal inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden. Met de planningstool van Simple-Simon kan je onder andere:

  • Eenvoudig afspraken maken en verplaatsen door middel van ‘slepen en neerzetten’;
  • In één oogopslag zien welke werkzaamheden en medewerkers ingepland zijn;
  • Spoedklussen aanmaken en hier meteen een medewerker op inplannen;
  • Doordat je direct inzicht hebt in de planning, kan je eenvoudig lege agenda plekken opvullen met nieuwe afspraken;
  • Simpel afspraken verschuiven. Zie meteen welke dagen, tijden en medewerkers beschikbaar zijn.

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis

Graag geven wij jou de kans om helemaal gratis en vrijblijvend kennis te maken met de software van Simple-Simon.
Maak vandaag jouw gratis testaccount aan, en ervaar hoe Simple-Simon jou kan helpen bij onder andere:
meer inzicht in je planning, het verhogen van je werkkwaliteit en het versnellen van je werkprocessen.

Ja ik wil Simple-Simon uitproberen!

Een vliegende start: plan jouw live demo

Onze consultant laat jou graag tijdens een gratis live demo alle mogelijkheden van Simple-Simon zien.
Met deze handvatten kan jij vervolgens zelf gericht aan de slag met onze werkbon app en de kantoormodule.
Plan hieronder jouw live demo in zodat je op een laagdrempelige en interactieve manier kennis kan maken met de Slimme Werkbon App van Simple-Simon.

Plan direct mijn live demo in