Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Meer overzicht met eigen formulieren

Creëer meer overzicht voor jezelf en voor je klanten door eigen formulieren te gebruiken

Simon stelt je in staat om eigen formulieren op te stellen en een eigen workflow te maken. Zo kun je formulieren maken voor intern gebruik en voor je klanten. Door je werkzaamheden te digitaliseren leg je afspraken met je klanten eenvoudig vast en voorkom je misverstanden. Ook kun je bijvoorbeeld je onderhoudslijsten, installatie rapporten of opleverrapporten als standaard formulier toevoegen. 

Voeg eenvoudig extra informatie toe

Foto’s toevoegen aan je eigen formulieren.

Tegenwoordig wordt er steeds meer van je verwacht om vast te leggen. Je kunt je klant en jezelf extra bevestiging geven over de uitgevoerde werkzaamheden door foto’s te maken. Met de werkbonnen app van Simple-Simon voeg je eenvoudig foto’s toe aan de werkbon. 

Checklists toevoegen

Met Simon kun je je werkbonnen nog verder uitbreiden met checklists. Je kunt verschillende open of gesloten vragen toevoegen aan je checklist. Een checklist helpt je meer diepgaande informatie over de uitgevoerde taken toe te voegen aan de werkbon. Je kunt de checklist volledig naar eigen wens op stellen.

Bekijk hiernaast het korte filmpje over hoe je eigen formulieren makkelijk kunt toevoegen. 

Minder zorgen, minder papier, meer tijd en meer plezier met Simple-Simon’s slimme werkbon app. Start vandaag nog met het digitaliseren van je werkbonnen en ervaar de voordelen van efficiënter werken. 

Benieuwd naar hoe Simple-Simon jou kan helpen? Plan een live demo in met een van onze consultants die je in 45 minuten Simple-Simon laten zien en hoe je Simple-Simon kunt gebruiken in jouw specifieke werksituatie. 

Live demo plannen

Of probeer het nu zelf gratis voor 14 dagen

Simple-Simon gratis testen