Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Werkbonnen eenvoudig digitaliseren met Simple-Simon

Digitaliseren moeilijk? Met Simple-Simon kan je werkbonnen eenvoudig digitaliseren

Werk jij nog met papieren werkbonnen en ben je bang dat digitaliseren moeilijk is? Niet met de slimme werkbon app van Simple-Simon! Met onze werkbonapp kan je werkbonnen eenvoudig digitaliseren. Simon’s werkbonapp is erop gericht om jou namelijk een gemakkelijke oplossing te bieden ter vervanging van je papieren werkbonnen. Zo bespaar je direct tijd, geld én verhoog je de kwaliteit op een snelle en eenvoudige manier. Dagelijks maken maar liefst tienduizenden vakmensen gebruik van Simple-Simon. Daardoor is Simple-Simon marktleider op het gebied van digitale werkbonnen.

Bekijk de features van Simon’s werkbon app in de video

Je eerste werkbon in 5 minuten digitaal

Zoals gezegd is een werkbon digitaliseren niet moeilijk met de slimme werkbon app van Simple-Simon. Het aanmaken en inplannen van je eerste werkbon is namelijk binnen 5 minuten gedaan. En werk je met een boekhoudpakket? Dan koppel je deze snel en eenvoudig vanuit je kantoormodule met Simon. Vervolgens kan je met een paar muisklikken factureren.

Zowel werkbonnen digitaliseren als ook het koppelen met jouw boekhoudpakket in 5 minuten.

Redenen om te werken met Simon’s Slimme Werkbon App

Door middel van Simon’s slimme werkbon app kan je efficiënter werken op het gebied van:

✔️ Planning. – Plan en maak eenvoudig werkbonnen op kantoor of onderweg met het digitaal planbord. Stuur benodigde bijlagen mee, historie altijd inzichtelijk, zie de status van een werkbon; zijn ze onderweg, aan het werk, of is het werk al gereed;
✔️ Gebruikers. –
Overal werken aan je werkbonnen: via smartphone of tablet, online en offline, registreer automatisch reis- en werktijd en verbruikte artikelen, maak foto’s, vul checklists in, zo voeg je gemakkelijk informatie en wijzigingen toe. Bovendien bespaar je tijd doordat je niet langer werkbonnen moet ophalen of inleveren;
✔️ Communicatie. –
Doordat de app real-time synchroniseert, is alle data altijd up-to-date voor iedereen in het bedrijf. Veranderingen in de planning worden hierdoor meteen gecommuniceerd, daardoor is heen en weer bellen verleden tijd;
✔️ Factureren. – Wanneer je Simple-Simon koppelt met jouw favoriete boekhoudpakket, factureer je met één druk op de knop. 

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis uit

Wil jij ook starten met Simple-Simon? Maak nu een gratis test account aan, en ervaar zelf alle voordelen van Simon’s werkbon app. Niet alleen heb je geen contract nodig, maar je hoeft ook geen betaalgegevens in te vullen.

Bespaar direct tijd & geld, én verhoog je kwaliteit.

Probeer nu gratis

Korte online live demo. Alles uitgelegd.

Heb je niet alleen vragen, maar wil je ook graag alle mogelijkheden van de slimme werkbon app bekijken? Plan dan een gratis live demo in met onze consultant! Tijdens deze korte online demo word je 1 op 1 meegenomen langs alle functies en mogelijkheden.
Bovendien wordt een voor jouw specifieke werksituatie verwerkt in de live demo

Plan direct jouw online live demo in