Simple Simon
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Digitaal planbord

Hét digitaal planbord

Het digitaal planbord van Simple-Simon zorgt ervoor dat jij in één oogopslag niet alleen ziet wat jouw planning van de dag is, maar ook jouw weekplanning. Op deze manier creëer je overzicht van de uit te voeren werkzaamheden en krijg je meer grip op je planning. Met Simon’s digitale planbord app profiteer je onder andere van:

 • Maak, plan en wijzig je werkbonnen
  Iets wijzigen aan de planning? Zo gepiept met Simple-Simon.  Het digitaal planbord van Simple-Simon beschikt over een paar handige & tijdbesparende functies zoals onder andere drag and drop, copy/paste en herhaalplanningen;
 • Gebruikersrechten
  Stel per gebruiker specifieke rechten in en bepaal zo wie wat mag zien in de kantoormodule;
 • Herhaalplanning
  Heb je ook te maken met wederkerende klussen? Plan dan heel eenvoudig je herhaalplanning in met Simple-Simon. Loopt een herhaalplanning af? Dan zie je dit aan de kleur van de werkbon in jouw digitaal planbord;
 • Plan 5 jaar voorruit
  Met je digitaal planbord plan je een werkbon meteen voorruit;
 • Verlof, ziekte of feestdagen
  Bedrijf gesloten tijdens bijvoorbeeld feestdagen? Zet dit in je planning en zie dit vervolgens direct terug in de digitale werkbon app. Ook bij ziekte of verlof kan dit getoond worden in de planning;
 • Individuele gebruikersroosters
  Daarnaast stel je per gebruiker een rooster op. Het digitaal planbord van Simple-Simon houd ten slotte rekening met het rooster van de gebruiker!

Realtime planning

Het digitaal planbord van Simple-Simon heeft een directe synchronisatie met onze planbord app. Dat wil zeggen dat wijzigingen direct doorgevoerd worden. Hierdoor ziet jouw buitendienst meteen de nieuwe en meest actuele planning.

De buitendienstmedewerkers krijgen bovendien pushbericht in de app. Zo zijn zij meteen op de hoogte gesteld.

 

Live GPS-tracking

In het digitaal planbord vind je een gps-functie. Daardoor ben je in staat om direct te zien hoe ver je buitendienstmedewerker is van een adres. Nieuwe klus? Bekijk direct welk persoon het dichtst in de buurt is van het werkadres!

Kleur status

Het digitaal planbord van Simple-Simon werkt met verschillende ‘status kleuren’. Waardoor jij door middel van de werkbon kleur meteen kunt zien hoe ver je buitendienst is.

 

 

Gepersonaliseerd planbord digitaal

In het digitaal planbord van Simple-Simon bepaal jij helemaal zelf wat er getoond mag worden op het planbord. Schakel bijvoorbeeld niet alleen functies uit, maar ook filters gebruiken om de meest relevante informatie naar boven te halen. Wil je alleen de planning van een bepaalde gebruiker zien? Selecteer deze gebruiker dan in de planning. Vervolgens zie je alleen de planning van deze persoon in het grafisch planbord.

Altijd inzicht in je planning met Simon’s digitaal planbord app

Integreer met jouw boekhoudpakket

Integreer met jouw boekhoudpakket

Integreer het digitaal planbord met je boekhoudpakket of ERP systeem. Zo hoef je minder handmatige handelingen uit te voeren. Aangezien data overgenomen wordt.

Haal niet alleen offertes en facturen op, maar ook orders en zet deze om in werkbonnen die direct te plannen zijn!

Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar je werkt ook nog eens feilloos. Zo werkt iedereen met dezelfde gegevens.

Benieuwd wat je naast het digitaal planbord nog meer met Simple-Simon kunt doen?

 • Registreer je reis, werk en/of pauze tijden met de handige urenregistratie app van Simple-Simon;
 • Eenvoudig werkbonnen digitaliseren;
 • Weten hoe je jouw eerste werkbon in minder dan 5 minuten digitaliseert? Dat vertellen we jou heel graag!

Download de digitale planbord app!