Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Field service

Simple-Simon’s gebruiksvriendelijke field service oplossing

Je field service is de spil van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat je altijd inzicht hebt in de werkzaamheden van je buitendienst. Simple-Simon biedt je hiervoor een volledige field service oplossing, bestaande uit een kantooromgeving en een mobiele app. Zo kan je werkbonnen niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger plannen. Verwarrende sheets en mappen vol papieren administraties, behoren hierdoor tot het verleden. Simon’s planningssoftware voor je field service heb je in een handomdraai onder de knie. Met de app heb je in één oogopslag inzicht in je werkzaamheden. Bovendien zijn alle medewerkers, zowel op kantoor als in het veld, altijd op de hoogte van geplande werkbonnen dankzij de realtime synchronisatie.

Stroomlijn gemakkelijk je field service management.

Simon’s kantooromgeving voor field service management

In Simon’s kantooromgeving maak je jouw bedrijfsprofiel aan door het invullen van onder andere je bedrijfslogo en bedrijfsinformatie. Ook stel je hier jouw field service team samen door gebruikers toe te voegen. Daarnaast kan je vanuit de kantooromgeving zonder moeite:

✅ Eenvoudig werkbonnen plannen en wijzigen dankzij Simon’s grafisch planbord. De werkbonnen worden automatisch in de buitendienst planning ingepland en getoond. Ook zijn deze direct zichtbaar in de agenda van je buitendienstmedewerkers;
✅ Basisgegevens zoals klanten, artikelen, werkadressen en meer gemakkelijk beheren;
✅ Eigen formulieren en layouts maken zodat de verschillende rapportages altijd aan jouw wensen voldoen;
✅ Werk je met een boekhoudpakket? Vanuit de kantooromgeving integreer je met een paar muisklikken Simon met je eigen vertrouwde boekhoudpakket;
✅ Met onze handige instructievideo’s kan je snel aan de slag met onze field service management oplossing.

Probeer Simple-Simon 14 dagen gratis

De field service app

Je buitendienstmedewerker is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkbon in het veld. Simple-Simon’s field service management software gebruik je eenvoudig op je smartphone of tablet. Met de app:

✅ Bekijk je in één oogopslag je werkplanning. Ook maak je snel een nieuwe werkbon aan bij bijvoorbeeld een spoedklus;
✅ Start je met werken aan de werkbon door het registreren van je werktijd. Registreer indien gewenst ook je reistijd en/of pauzes;
✅ Verbruikte materialen? Registreer deze handmatig of scan de barcode van het artikel. Deze worden vervolgens automatisch toegevoegd aan de werkbon;
✅ Maak een eigen formulier waarin je foto’s kan toevoegen, checklists invult, schetsen maakt, open of gesloten vragen beantwoordt en nog veel meer. Zo heb je altijd een rapportage en werkorder naar wens;
✅ Klaar met de werkzaamheden? Laat je klanten meteen een handtekening plaatsen zodat alle werkzaamheden en afspraken vastliggen. Ook kan je dan de werkbon direct naar je klanten versturen.

Download Simon’s field service app voor Apple of Android

   

Oplossingen om je field service mee te ontzorgen

De field service oplossing van Simple-Simon, zorgt ervoor dat jij en je fieldservice medewerkers volledig ontzorgd zijn. Een groot voordeel van de field service software is automatisering.

  • Vergeet nooit meer een afspraak. Stuur je klant een SMS of e-mail met betrekking tot de afspraakbevestiging, eventuele wijzigingen en de verwachte aankomsttijd. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat;
  • Een wijziging in de werkbon of een nieuwe afspraak? De buitendienst wordt direct op de hoogte gebracht van de recente wijzigingen dankzij realtime synchronisatie van de app.

Behoud gemakkelijk het overzicht met Simon’s field service software 

In de field service app van Simple-Simon bepaal je precies wat er op het planbord van je field service komt te staan. Schakel functies uit, of gebruik filters om de meest relevante informatie te krijgen. Wil je alleen de planning van een bepaalde gebruiker zien, selecteer dan deze gebruiker in de planning en alleen zijn of haar planning wordt getoond.


Maak je eerste werkbon in slechts 5 minuten.

Met onze software maak je binnen 5 minuten je eerste digitale werkbon. Hierdoor bespaar je direct tijd. Doordat je field service de bon digitaal afrond in de app, hoef je ook niet langer te zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen. Bekijk hier alle voordelen van Simon’s buitendienst app.

Simon’s field service oplossing: altijd en overal toegankelijk

Of je nu onderweg, thuis of op kantoor bent, de field service management software van Simple-Simon is overal inzetbaar. Bekijk, maak of wijzig een planning waar en wanneer je maar wilt. Door de realtime synchronisatie zijn de gegevens altijd up-to-date. Iedereen, je collega’s op kantoor en je collega’s in het veld, kunnen de planning op elk gewenst moment inzien. Dit kan dankzij onze mobiele field service oplossing voor Android en IOS. Niet alleen beschikbaar voor smartphone, maar ook voor tablet.

Probeer de field service oplossing van Simple-Simon nu gratis

Maak, plan en wijzig je werkbonnen
Moet er iets veranderen in de planning? De buitendienst app van Simple-Simon biedt een snelle en eenvoudige oplossing. De planning software van Simple-Simon heeft een paar handige en tijdbesparende functies, zoals slepen en neerzetten, kopiëren/plakken en werkbonnen laten terugkeren in de planning.

Gebruikers specifieke rechten
Mag de medewerker de planning inzien van alle collega’s of alleen zijn of haar persoonlijke planning? Stel specifieke rechten in voor elke gebruiker. Bepaal zo wie welke gegevens kan zien in de kantoormodule. Ook de rechten met betrekking tot het aanbrengen van wijzigingen in de planning, stel je eenvoudig in vanuit de kantoormodule. Eveneens heb je per gebruiker de mogelijkheid om kolommen, de taal en agenda koppeling in te stellen. Deze rechten worden vervolgens probleemloos overgenomen in de field service app.

Herhaal planning
Heb je te maken met periodiek onderhoud? Plan dan heel eenvoudig je herhaal schema’s in! Zo plan je eenvoudig periodiek onderhoud bij je klanten in. Je kan maar liefst 5 jaar vooruit plannen.

Plan 5 jaar vooruit
Plan je werkbonnen van tevoren! Niet alleen handig voor maandelijks onderhoud, maar ook voor jaarlijks onderhoud. Zo heb je nooit meer te maken met vergeten afspraken.

Verlof, ziekte of vakantie
Is je bedrijf tijdens de feestdagen gesloten, vul dit dan in en het wordt getoond in de planning. Ook ziekte en/of verlof kan je gemakkelijk tonen in de planning.

Individuele werkschema’s van gebruikers
Stel een schema op per gebruiker. De field service software van Simple-Simon houdt rekening met de planning van de gebruiker! Niet alleen je bedrijfsrooster en planning van een dag, een week, de gehele maand of op jaarbasis bekijken, maar ook de mogelijkheid om direct naar een specifieke datum te springen. Zowel inzicht in je planning op dit moment, als in het verleden en toekomstige opdrachten. Verder ook inzicht in de dagen en uren waarop je buitendienst collega’s aan,- of afwezig zijn. Dit alles is inzichtelijk in één planning, zowel voor je kantoormedewerkers als voor je field service. Eenvoudig geregeld met behulp van Simple-Simon’s field service app.

Altijd en overal het overzicht met Simon’s field service management oplossing

Het planbord van Simon’s buitendienst oplossing maakt je planning zo efficiënt mogelijk. Met het realtime planbord van Simple-Simon, ben je direct op de hoogte van de status van je buitendienst. Hierdoor communiceer je snel en gemakkelijk met je field service collega’s, houd je overzicht en voorkom je niet productieve uren. Kortom: met onze field service management software werk je efficiënter en optimaliseer je jouw fieldservice in een handomdraai.

Live GPS tracking

Zie niet alleen direct waar je field service is, maar ook hoe ver weg jouw buitendienst is van een spoedklus. Zo kan je direct jouw buitendienstmedewerker inlichten die het dichtst bij het werkadres is! Toon bovendien je buitendienst de werkadressen van vandaag, en/of de adressen van een later moment. Ideaal voor als je buitendienstmedewerker nog even wat tijd over heeft. Zo zet je jouw field service goed in, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkwijze voor zowel je werknemers als klanten.

Verhoog de productiviteit van je field service eenvoudig met Simple-Simon

 

Toch liever direct persoonlijk advies en/of hulp bij het maken van je eerste werkbon?

Simple-Simon heeft voor jou een totaaloplossing waarmee je in een handomdraai meer inzicht in je buitendienst verwerft. Dankzij onze software houd je overzicht in je planning. Hierdoor werk je niet alleen efficiënter, maar ook bespaar je direct tijd en geld. Zelf ervaren hoe Simple-Simon jou kan helpen bij het stroomlijnen van je buitendienst? Onze consultant laat je graag tijdens een 45 minuten durende online demo alle mogelijkheden van Simple-Simon zien! Hierbij worden de mogelijkheden toegespitst op jouw wensen en behoeften, zo sluit de demo altijd aan op jouw werkomgeving. Maak een vliegende start met Simple-Simon, en plan direct jouw gratis online demo in.

Plan live demo