Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Field service

Simple-Simon biedt je een gebruiksvriendelijke alles-in-één oplossing voor jouw field service.

De field service app van Simple-Simon is de buitendienst software voor jouw werkbonnen!

Je field service is de spil van jouw bedrijf. De werkbonapp van Simple-Simon biedt je field service de oplossing om werkbonnen niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger te plannen. Werken met grote, verwarrende Excel-sheets behoort hierdoor tot het verleden. Simple-Simon biedt je gevoelsmatige planningssoftware, die je in een mum van tijd onder de knie hebt. Zo heb je al je afspraken en werkbonnen in één oogopslag inzichtelijk. Met een geautomatiseerde planning, zorg je ervoor dat jouw klanten en buitendienstmedewerkers altijd op de hoogte zijn van geplande werkorders.

Altijd en overal een overzicht van jouw buitendienst
Het planbord van Simon’s werkbon app maakt je planning zo efficiënt mogelijk. Met het realtime planbord van Simple-Simon, ben je direct op de hoogte van de status van je buitendienst. Hierdoor communiceer je snel en gemakkelijk met je field service collega’s, houd je overzicht en voorkom je niet productieve uren. Kortom om onze field service app werk je efficiënter.

Live GPS tracking
Zie niet alleen direct waar je field service is, maar ook hoe ver weg jouw buitendienst is van een spoedklus.  Zo kan je direct jouw buitendienst medewerker inlichten die het dichtst bij het werkadres is! Toon bovendien je buitendienst de werkadressen van vandaag, en/of de adressen van een later moment. Ideaal voor als je buitendienst medewerker nog even wat tijd over heeft. Zo zet je jouw field service goed in, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkwijze voor zowel je werknemers als klanten.

Maandplanning weergegeven
Niet alleen je bedrijfsrooster en planning van een dag, een week, de gehele maand of op jaarbasis bekijken, maar ook de mogelijkheid om direct naar een specifieke datum te springen. Zowel inzicht in je planning op dit moment, als in het verleden en toekomstige opdrachten. Verder ook inzicht in de dagen en uren waarop je buitendienst collega’s aan,- of afwezig zijn. Dit alles is inzichtelijk in één planning, zowel voor je kantoor medewerkers als voor je field service met behulp van een field service app.

Vraag een gratis proefaccount aan en start vandaag nog met het digitaliseren van je werkbonnen:

Probeer 14 dagen gratis

De field service app van Simple-Simon, zorgt ervoor dat jij en je field service medewerkers volledig ontzorgd zijn. Een groot voordeel van de werkbon app is automatisering.

  • Vergeet nooit meer een afspraak. Stuur je klant een SMS of e-mail met betrekking tot de afspraakbevestiging, eventuele wijzigingen en de verwachte aankomsttijd. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat;
  • Wijziging in de werkbon of een nieuwe afspraak? De buitendienst wordt direct op de hoogte gebracht van de recente wijzigingen dankzij realtime synchronisatie van de field service app.

In de buitendienstsoftware van Simple-Simon bepaal je precies wat er op het planbord van je field service komt te staan. Schakel functies uit, of gebruik filters om de meest relevante informatie te krijgen. Wil je alleen de planning van een bepaalde gebruiker zien, selecteer dan deze gebruiker in de planning en alleen zijn of haar planning wordt getoond.


Maak je eerste werkbon in slechts 5 minuten.

Met onze werkbon app maak je binnen 5 minuten je eerste digitale werkbon. Hierdoor bespaar je direct tijd. Doordat je field service de bon digitaal afrond, hoef je ook niet langer te zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen. Met onderstaande stappen maak je binnen 5 minuten jouw eerste bon digitaal met onze field service app:

Je eerste werkbon maken

Altijd en overal toegankelijk

Of je nu onderweg, thuis of op kantoor bent, de buitendienst software van Simple-Simon is overal inzetbaar. Bekijk, maak of wijzig een planning waar en wanneer je maar wilt. Door de realtime synchronisatie zijn de gegevens altijd up-to-date. Iedereen, je collega’s op kantoor en je collega’s in het veld, kunnen de planning op elk gewenst moment inzien. Dit kan dankzij onze mobiele werkbon app voor Android en IOS. Niet alleen beschikbaar voor smartphone, maar ook voor tablet.

Maak, plan en wijzig je werkbonnen
Moet er iets veranderen in de planning? De werkbon app van Simple-Simon biedt een snelle en eenvoudige oplossing. De planning software van Simple-Simon heeft een paar handige en tijdbesparende functies, zoals slepen en neerzetten, kopiëren/plakken en werkbonnen laten terugkeren in de planning.

Gebruikers specifieke rechten
Mag de field service de planning inzien van alle collega’s of alleen zijn of haar persoonlijke planning? Stel specifieke rechten in voor elke gebruiker. Bepaal zo wie welke gegevens kan zien in de kantoormodule. Ook de rechten met betrekking tot het aanbrengen van wijzigingen in de planning, stel je eenvoudig in vanuit de kantoormodule. Eveneens heb je per gebruiker de mogelijkheid om kolommen, de taal en agenda koppeling in te stellen. Deze rechten worden vervolgens probleemloos overgenomen in de field service app.

Herhaal planning
Heb je te maken met periodiek onderhoud? Plan dan heel eenvoudig je herhaalschema’s in Simple-Simon! Zo plan je eenvoudig periodiek onderhoud bij je klanten in. Je kan maar liefst 5 jaar vooruit plannen.

Plan 5 jaar vooruit
Plan je werkbonnen van tevoren! Niet alleen handig voor maandelijks onderhoud, maar ook voor jaarlijks onderhoud.

Verlof, ziekte of vakantie
Is je bedrijf tijdens de feestdagen gesloten, vul dit dan in en het wordt getoond in de planning. Ook ziekte en/of verlof kan je gemakkelijk tonen in de planning.

Individuele werkschema’s van gebruikers
Stel een schema op per gebruiker. De planningssoftware Simple-Simon houdt rekening met de planning van de gebruiker!

 

Toch liever direct persoonlijk advies en/of hulp bij het maken van je eerste werkbon?

Onze consultant laat je graag tijdens een 45 minuten durende live demo alle mogelijkheden van Simple-Simon zien! Hierbij worden de mogelijkheden toegespitst op jouw wensen en behoeften, zo sluit de demo altijd aan op jouw werkomgeving. Maak een vliegende start met Simple-Simon, en plan direct jouw gratis online demo in.

Plan live demo