Simple Simon
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Bouwsoft

Koppel Simple-Simon met Bouwsoft. Werk sneller en makkelijker.

Wie is Bouwsoft?

Dé bouwsoftware voor kleine en middelgrote bouwbedrijven en installatiebedrijven. Bouwsoft centraliseert de volledige administratie van je bouwbedrijf. Offertes, facturatie, nacalculatie, het organiseren van afspraken en dergelijke ging nog nooit zo snel! Besteed je tijd aan je passie voor de bouw.Lees verder hoe jij de werkbon app van Simple-Simon kunt integreren met Bouwsoft.

Werken met Simple-Simon: de Smart Work Order App.

Eenvoudig aanmaken en beheren van werkbladen

Met Simple-Simon kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en beheren. Maak een werkbon aan in Simons Kantoormodule en wijs deze toe aan een collega in het veld. Jouw buitendienstmedewerkers kunnen de werkbon in de Simon App gebruiken en zich eenvoudig registreren voor reis- en werkuren. Registreer ook gebruikte artikelen, neem foto’s, vul checklists in en vraag de handtekening van de klant. Werk on en- offline.

Beter communiceren tussen het kantoor en het veld

Jouw kantoormedewerkers gebruiken de Kantoormodule die in real-time synchroniseert met de Simon App (gebruikt door uw buitendienstmedewerkers). De kantoormedewerkers kunnen direct een werkbon plannen of bewerken indien nodig. Heen en weer bellen behoort tot het verleden! Simple-Simon werkt op alle apparaten (smartphones & tablets) en is beschikbaar voor Android & iOS.

Zorg voor een correcte factuur

Digitaliseer je werkbonnen en neem afscheid van de papieren rompslomp. Geen gemiste omzet door vergeten, verloren of slecht gevulde werkbriefjes. Snelle en foutloze communicatie tussen het kantoor en het veld zorgt voor een correcte factuur.

De koppeling geeft onze klanten de volgende voordelen:

 • Factureer sneller en maak minder fouten.
 • Simon haalt al je klanten en artikelen uit Bouwsoft en deze zijn direct beschikbaar in Simon.
 • Je werkbon handel je af in Simple Simon, de gearchiveerde werkbonnen worden automatisch terug gestuurd als een opdrachtbon.
 • Werkbon gereed? 5 minuten later kan de factuur al verstuurd worden naar de klant.
 • Maak werkbonnen verwerken simpel, het bespaart direct tijd en geld!
 • Eenvoudig zelf te regelen, binnen 5 minuten is je koppeling gereed.
 • Ga snel aan de slag door een test account aan te maken om volledig geïntegreerd te kunnen testen.
 • De koppeling is in te regelen via jouw Simon omgeving bij ‘integraties’.*
*Om werkbonnen door te kunnen zetten naar Bouwsoft is de module onderhoud en bestelling vereist. Voor het meesturen van de werkbon of eigen formulier in PDF formaat moet de Dropbox link geactiveerd worden. 

De integratie is volledig naar eigen wens te personaliseren.

Beheer je gegevens eenvoudigweg op één plek.

Wanneer je de integratie via Simple-Simon activeert, wordt Bouwsoft het belangrijkste ERP-systeem. Klanten en artikelen moeten worden toegevoegd aan Bouwsoft. Simple-Simon wordt automatisch bijgewerkt aan de hand van de mutaties die in Bouwsoft worden gedaan. Voeg je klanten en artikelen toe aan Bouwsoft. Simon kopieert deze en je kunt beginnen met het maken en plannen van uw werkorders en werkbladen!

Integreer Simple-Simon eenvoudig met Bouwsoft.

Je kunt de Slimme werkbon app van Simple-Simon heel eenvoudig integreren met Bouwsoft. Ga gewoon naar jouw dashboard naar het “integraties” menu. Vanaf hier kun je Simple-Simon eenvoudig integreren met Bouwsoft. Onze stap-voor-stap handleiding helpt je bij de integratie!

Onderhoudskosten integratie

Het eerste jaar kan je gratis gebruik maken van de integratie Simple-Simon en Bouwsoft. Na het eerste jaar bedragen de onderhoudskosten €20,- per maand. Om de administratieve kosten laag te houden, worden deze echter wel jaarlijks vooruit gefactureerd. Deze kosten zijn noodzakelijk om de integratie actueel te kunnen houden. Meer informatie over de techniek achter de integratie én de onderhoudskosten lees je hier. Lees hier de algemene gebruikersvoorwaarden omtrent integraties.

Maak nu gratis je Simon test account aan.

Om de koppeling te kunnen inregelen is het vereist om een Simple-Simon account aan te maken. Maak nu je gratis Simon account aan en koppel eenvoudig Simple-Simon met Bouwsoft!

 

Gratis test account

Meer informatie

 • Bouwsoft
  Activeer de integratie Bouwsoft- Simple-Simon
 • Bouwsoft
  Details over de integratie Bouwsoft met Simple-Simon
 • Bouwsoft
  Lees meer over Bouwsoft