Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Planning software

Simple-Simon biedt jou een gebruiksvriendelijke en eenvoudige alles-in-één-planning software.

Simple-Simon dé planning software voor werkbonnen.

De planning software van Simple-Simon bied het gemak om je werkbonnen binnen no-time in te plannen. Werken met grote, onoverzichtelijke Excel-sheets behoren tot het verleden. Simple-Simon biedt jou een intuïtieve planning software die je in een mum van tijd onder de knie hebt. In één oogopslag al je afspraken en werkbonnen in beeld. Met een geautomatiseerde planning zorg je ervoor dat je klanten en buitendienstmedewerkers altijd op de hoogte zijn van de meest recente geplande werkbonnen.

 

Real-time planbord

Altijd en overal zien waar je buitendienst is
Het real-time planbord van Simple-Simon zorgt dat jij meteen op de hoogte bent van de status van de buitendienst.

Live GPS-tracking
Zie direct waar je buitendienst is of hoe ver je buitendienst is van een adres. Nieuwe klus? Bekijk direct welke persoon het dichtst in de buurt van het werkadres is!

Maand planning getoond
Zie een volledige maand in de planning of spring direct naar een bepaalde dag, week maand of jaar in het verleden of toekomst.

 

Vraag een gratis proef account en start vandaag nog met het digitaliseren van je werkbonnen:

Probeer nu gratis

 

 

Email en Meldingen

De planning software van Simple-Simon zorgt ervoor dat je grotendeels wordt ontlast en ontzorgd. Automatisering vormt een groot voordeel van de app.

  • Ervaar nooit meer vergeten afspraken want vanaf nu stuur jij gewoon direct een email naar de klant zodra er een planning wordt aangemaakt
  • Wijzigingen aan de werkbon of een nieuwe afspraak? ook de buitendienst ontvangt een melding van de recente wijzigingen

 

Gepersonaliseerd Planbord

In Simple-Simon planning software bepaal jij helemaal zelf wat er getoond mag worden op het planbord. Schakel functies uit of gebruik filters om de meest relevante informatie naar boven te halen. Wil je alleen de planning van een bepaalde gebruiker zien? selecteer deze gebruiker dan in de planning en krijg enkel zijn planning getoond.

 

Maak je 1e werkbon. Binnen 5 minuten. 

Volg de stappen op de volgende pagina:

Je eerste werkbon

 

 

 

 

Altijd en overal toegankelijk, waar je ook bent

Of je nu onderweg, thuis of op kantoor bent, de planning software van Simple-Simon kan overal gebruikt worden. Bekijk, maak of verander een planning waar en wanneer je maar wilt. Ook het buitenpersoneel kan op elk moment de planning zien door gebruik te maken van onze mobiele app voor Android en IOS.

Eenvoudige planningbeheer

Maak, plan en wijzig je werkbonnen
Iets wijzigen aan de planning? Zo gepiept met Simple-Simon.  De planning software van Simple-Simon beschikt over een paar handige & tijdbesparende functies zoals drag and drop, copy/paste en herhaalplanningen

Gebruikers rechten
Stel per gebruiker specifieke rechten in en bepaal wie wat mag zien in de kantoormodule

Herhaalplanning
Heb je ook te maken met wederkerende klussen? Plan dan heel eenvoudig je herhaalplanning in Simple-Simon!

Plan 5 jaar voorruit
Plan je werkbonnen meteen voorruit!

Roosters

Verlof, ziekte of feestdagen
Bedrijf gesloten tijdens de feestdagen? vul dit in en zie dit terug in de planning. Ook bij ziekte of verlof kan dit getoond worden in de planning

Individuele gebruikers roosters
Stel per gebruiker een rooster op. De planning software van Simple-Simon houd rekening met het rooster van de gebruiker!

 

 

 

 

 

 

Toch liever direct persoonlijk advies/hulp bij het aanmaken van je eerste werkbon?

Live demo aanvragen