Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Werkbon voorbeeld van Simple-Simon

Hoe ziet een werkbon van Simple-Simon eruit?

Opzoek naar een werkbon? Neem afscheid van de papieren rompslomp door je werkbonnen te digitaliseren. Versimpel je werkproces én werk overzichtelijk. Bespaar kosten en verhoog je kwaliteit. De digitale werkbon app van Simple-Simon heeft verschillende onderdelen die jou en je collega’s in het veld te hulp staan. Denk hierbij aan het registreren van uren en materialen, maar ook opmerkingen en objectbeheer. De onderdelen zijn naar eigen wens in te delen:

 • Werkbon/klant informatie
 • Urenregistratie
 • Verbruikte artikelen
 • Objectinformatie
 • Vragenlijsten
 • Opmerkingen
 • Handtekening

Nieuwsgierig hoe een digitale werkbon eruit ziet? Download hier een werkbon voorbeeld van Simple-Simon.

Wat is een digitale werkbon?

Een digitale werkbon is een werkbon die je digitaal kunt gebruiken en bewerken. Dit kan heel eenvoudig via de desktop én je favoriete smartphone of tablet met IOS of Andriod. Neem afscheid van de papieren rompslomp door de digitale werkbon app van Simple-Simon te gebruiken.

Hoe gebruik je een digitale werkbon?

 • De slimme werkbon van Simple-Simon maakt gebruik van een desktop omgeving én een app.
 • Via de planboard op je desktop kan je heel eenvoudig werkbonnen aanmaken, inplannen en toewijzen aan je collega’s.
 • De desktop omgeving synchroniseert realtime met de app zodat je collega’s op de hoogte zijn van de ingeplande werkbonnen.
 • Vervolgens kunnen je collega’s in het veld de werkbonnen bewerken en afhandelen. Omdat de app realtime synchroniseert met de desktop omgeving zijn alle gemaakte wijzigingen direct zichtbaar op de desktop en andersom.

Versimpel je werkproces, verhoog je kwaliteit en bespaar kosten.

Versnel je Proces

Het inplannen van werkbonnen gaat realtime, uren en materialen worden efficiënt op de werkbon geregistreerd. Zodra de werkbon gereed gemeld is kan de factuur gemaakt worden. Kies je voor een van onze integraties, staat je factuur direct klaar in je eigen boekhoudprogramma.

 

Maak Minder Fouten

Geen vergeten bonnen of gemiste afspraken meer. Geen gemiste omzet door vergeten, verloren of slecht ingevulde werkbonnen. Snelle en foutloze communicatie tussen kantoor en het veld zorgt voor een kloppende factuur.

 

Communiceer met je klant

Stuur een sms of email omtrent je planning. Gebruik je eigen gemaakte formulieren met checklists, foto’s om je klant te informeren omtrent uitgevoerde werkzaamheden. Als de werkbon gereed is kun je de werkbon en je eigen formulieren eventueel aan je klant emailen.

Benieuwd naar alle features van Simon?

Bekijk alle functies

Nog geen Simple-Simon gebruiker?

Dat is jammer, maar je bent nooit te laat. Digitaliseer vandaag nog je werkbonnen met de slimme werkbon app van Simple-Simon. Probeer nu gratis 14 dagen!

Probeer nu gratis

Liever een live demo? Vraag hem direct aan:

Heb je vragen, of wil je alle mogelijkheden van de slimme werkbon app graag bekijken? Ons support team staat klaar om alle functionaliteiten van Simple-Simon uit te leggen. Binnen no-time heb je alle belangrijke onderdelen van Simon onder de knie!

Live demo aanvragen