Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Try for free Request live demo Industries
source: app store, play store

5 reasons to choose the Smart Work Order today

5 redenen om te werken met de slimme werkbon app van Simple-Simon

Zoveel mogelijk werk verrichten in een zo’n kort mogelijke tijd, zonder de kwaliteit te verliezen. Dat is vaak een van de vele doelen van ondernemers. Efficiënt werken is dus van groot belang om terugkerende opdrachten te krijgen bij de klant.

Om dit te kunnen bereiken moeten organisaties zo efficiënt mogelijk werken. Helaas lukt dit bij veel organisaties niet altijd. Er gaat veel tijd verloren tijdens de onderlinge communicatie en het gebrek aan inzicht van de projecten. Om op deze punten beter te scoren en dus efficiënter te werken, hebben wij onze slimme werkbon app ontwikkeld. Met onze digitale werkbon app pak je o.a. de volgende punten makkelijk en snel aan:

1. Krijg meer inzicht in je projecten

De Slimme Werkbon App geeft het benodigde inzicht in je projecten. De werkbonnen kunnen voor de buitendienst medewerkers in een handig weekschema ingepland worden bij de betreffende klant. Door middel van kleuren in de planning kun je snel zien wat de status is van een werkbon. Krijg inzicht in de reistijd, aantal gewerkte uren, pauzes, en klantinformatie. Verlies nooit je informatie omtrent de uren en het verrichte werk.

2. Bespaar tijd per gebruiker

De gebruikers kunnen heel simpel werken aan de werkbonnen via hun smartphone of via hun tablet. Hierdoor kunnen je medewerkers ter plekke de benodigde informatie toevoegen of bewerken en hoeft niets meer achteraf ingevuld te worden. De buitendienst hoeft ook niet meer op en neer te rijden om de werkbonnen op te halen of in te leveren. Alle gewerkte uren en gebruikte materialen zijn real-time inzichtelijk voor kantoor.

3. Communiceer onderling sneller en beter

Simple-Simon bestaat uit een app en een kantoormodule. Doordat je medewerkers gebruik maken van de app die real-time synchroniseert, wordt alle data direct doorgestuurd naar de kantoormodule. Zo kunnen je kantoormedewerkers inzien wat de status is van een werkbon en hierop inspelen als dit nodig is. Het contact tussen binnen- en buitendienst zal ook enorm verbeteren omdat eventuele veranderingen in de planning makkelijk en snel via de app gecommuniceerd kunnen worden. Heen en weer gebel is verleden tijd!

4. Factureer sneller

Wanneer een werkbon voltooid is, kunnen je medewerkers dit aangeven in de app die real-time wordt gesynchroniseerd met de kantoormodule. De medewerkers in het kantoor kunnen direct de data uit de werkbon gebruiken om hier een factuur van te maken en door te sturen naar de klant. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat de werkbonnen fysiek ingeleverd worden.

5. Koppel met jouw boekhoudpakket

Simple-Simon is te koppelen met verschillende boekhoudpakketten en kan belangrijke informatie importeren zoals klantdata, artikelgroepen, projecten etc, etc.. Deze zijn dan ook direct beschikbaar in Simon. Gebruik de koppeling om nóg sneller en gemakkelijker te werken!

Het systeem is zeer efficiënt, 100% nauwkeurig, voorkomt fouten en zoekgeraakte bonnen, flexibel en levert tijdwinst op. Gezien de minimale investering is het gewoonweg de beste oplossing voor kleine en grote bedrijven.

– Peter Sterkenburg, Sterkenburg Loodgieters

Waar wacht je nog op? Digitaliseer vandaag nog jouw werkbonnen met Simple-Simon!

Probeer nu 14 dagen gratis!

Probeer nu gratis