Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Digitale werkbon app van Simple-Simon

Digitaliseer je werkbonnen en neem afscheid van de papieren rompslomp!

Digitaliseer je werkbonnen en versimpel je werkproces met Simple-Simon. Neem afscheid van de papieren rompslomp, bespaar tijd & kosten en verhoog je kwaliteit! Dit kan heel eenvoudig via de desktop én je favoriete smartphone of tablet met IOS of Andriod. Begin vandaag nog door de digitale werkbon app van Simple-Simon te gebruiken. Werk snel én simpel!

De digitale werkbon app van Simple-Simon

  • De slimme werkbon van Simple-Simon maakt gebruik van een desktop omgeving én een app.
  • Via de planboard op je desktop kan je heel eenvoudig werkbonnen aanmaken, inplannen en toewijzen aan je collega’s.
  • De desktop omgeving synchroniseert real-time met de app zodat je collega’s op de hoogte zijn van de ingeplande werkbonnen.
  • Vervolgens kunnen je collega’s in het veld de werkbonnen bewerken en afhandelen. Omdat de app real-time synchroniseert met de desktop omgeving zijn alle gemaakte wijzigingen direct zichtbaar op de desktop en andersom.

Versimpel je werkproces, verhoog je kwaliteit en bespaar kosten.

Versnel je Proces

Het inplannen van werkbonnen gaat realtime, uren en materialen worden efficiënt op de werkbon geregistreerd. Zodra de werkbon gereed gemeld is kan de factuur gemaakt worden. Kies je voor een van onze integraties, staat je factuur direct klaar in je eigen boekhoudprogramma.

 

Maak Minder Fouten

Geen vergeten bonnen of gemiste afspraken meer. Geen gemiste omzet door vergeten, verloren of slecht ingevulde werkbonnen. Snelle en foutloze communicatie tussen kantoor en het veld zorgt voor een kloppende factuur.

 

Communiceer met je klant

Stuur een sms of email omtrent je planning. Gebruik je eigen gemaakte formulieren met checklists, foto’s om je klant te informeren omtrent uitgevoerde werkzaamheden. Als de werkbon gereed is kun je de werkbon en je eigen formulieren eventueel aan je klant emailen.

Benieuwd naar alle features van Simon?

Bekijk alle functies

Nog geen Simple-Simon gebruiker?

Dat is jammer, maar je bent nooit te laat. Digitaliseer vandaag nog je werkbonnen met de slimme werkbon app van Simple-Simon. Probeer nu gratis 14 dagen!

Probeer nu gratis

Liever een live demo? Vraag hem direct aan:

Heb je vragen, of wil je alle mogelijkheden van de slimme werkbon app graag bekijken? Ons support team staat klaar om alle functionaliteiten van Simple-Simon uit te leggen. Binnen no-time heb je alle belangrijke onderdelen van Simon onder de knie!

Live demo aanvragen