Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Hekwerk

Simon’s werkbon app sluit haarfijn aan bij de wensen van hekwerk specialisten

Als hekwerk specialist wil je niet uren achter de computer ziten om werkbonnen in te voeren. Jouw doel is om voornamelijk bezig te zijn met niet alleen
het plaatsen van verschillende toegangstechnieken maar ook met hekwerk reparatie en onderhoud hiervan. Bij Simple-Simon begrijpen wij daarom maar al te goed dat je zo min mogelijk tijd wilt besteden aan administratieve taken. Als hekwerk specialist wil je een alles-in-één oplossing waarmee je direct inzicht hebt in onder andere afspraken, leveringen en werkzaamheden. De werkbon app van Simple-Simon biedt jou deze oplossing, door perfect aan te sluiten bij jouw wensen en behoeften. Zo verhoog je niet alleen eenvoudig die efficiëntie van jouw onderneming, maar ook bespaar je direct tijd én geld.

Voordelen werkbon app Simple-Simon | Hekwerk

1. Automatisch historie opbouwen per locatie. Zo heb je bij latere bezoeken altijd inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden ?
2. Dankzij de optie herhaal planning plan je ook gemakkelijk periodiek onderhoud bij je klanten ?
3. Spoedklus? Geef de werkbon een andere kleur zodat de monteurs direct geïnformeerd zijn ?
4. Voorkom dat je voor een gesloten deur staat. Dit door middel van het sturen van een SMS of e-mail met betrekking tot afspraakbevestiging, eventuele wijzigingen en de verwachte aankomsttijd ?
5. Wanneer je aan je klus begint heb je alle informatie, waaronder zowel afspraken als ook bijlagen, in één oogopslag inzichtelijk. Plan werkbonnen zowel onderweg als op kantoor in ?
6. Voeg foto’s en checklists, zowel voorafgaand als na installatie of reparatie, toe. Zo kan je gemakkelijk rapportages naar wens maken ?
7. Niet alleen eenvoudig materiaalverbruik registreren, maar ook je reis- en werktijd ?

Matic / Elreka Hekwerken B.V. is gespecialiseerd in poortautomatisering

“Sinds 2018 werken wij met de werkbon app van Simple-Simon, waardoor wij vooral tijdswinst en meer overzicht ervaren. Omdat je in de werkbon veel informatie kan zetten richting je monteur, bespaar je ook veel tijd op het gebied van communicatie. Waardoor je minder over en weer hoeft te bellen. Ook kan de monteur zichzelf vooraf inlezen, voorbereiden en terugkijken welke werkzaamheden eerder uitgevoerd zijn bij de klant. Het systeem en de app worden als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Daarnaast is het kostentechnisch ook zeer interessant. Kortom de app is zeker een aanrader!”

Wil jij het hele verhaal van Mark Renders met betrekking tot de werkbon app voor hekwerk lezen? Lees het gehele artikel op onze website.

Bouw niet alleen historie op bij je klanten, maar krijg ook meer inzicht in je planning.

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis uit, zonder contract en/of het invullen van je betaalgegevens!

Ja dat wil ik wel!

Vraag direct jouw live demo aan.

Onze consultant laat je graag alle mogelijkheden van de slimme werkbon app zien, tijdens een online demo van 45 minuten.
Zo heb je binnen de kortste keren alle belangrijke onderdelen van Simon onder de knie!

Live demo aanvragen