Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Werkorder

Met de werkorder oplossing van Simple-Simon neem je afscheid van jouw papieren administratie

Een nieuwe opdracht of klus, begint vaak met het aanmaken van een werkorder. Op zo’n order kan je belangrijke informatie omtrent de klus, zoals bijvoorbeeld benodigde materialen noteren. Met de handige werkorder app van Simple-Simon kan je alles in één tool beheren. Daarnaast kan je Simon’s  alles-in-één tool gemakkelijk bedienen via desktop en je favoriete smartphone of tablet. Zo krijg je direct meer inzicht in je opdrachten, werkorders en werkbonnen. Bovendien voorkom je zo dat je het overzicht verliest. Met duizenden gebruikers in verschillende landen, is Simple-Simon marktleider op het gebied van werkorders. Begin vandaag nog met het gebruik van Simple-Simon en ervaar zelf de voordelen.

Bekijk de video hiernaast om te kijken hoe Simple-Simon jouw werkprocessen rond werkorders kan verbeteren.

Probeer de werkorder software van Simple-Simon gratis

Welke informatie bevat een werkorder?

Op een werkorder vind je belangrijke informatie over goederen en diensten. Bovendien geven werkorders inzicht in relevante informatie zoals onder andere werkzaamheden en afspraken. Doordat de werkorder app van Simple-Simon digitaal is, kan je na afronding van de werkzaamheden jouw werkorders direct naar de klant versturen. De werkorder bevat zowel informatie voor jouw buitendienstmedewerker(s), als voor jouw kantoormedewerker(s). Informatie op de werkorder bestaat onder andere uit:

  • Werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden;
  • Leveringsafspraken;
  • Niet alleen informatie over hoeveelheden, maar ook detailinformatie als grootte, vorm en kleur;
  • Indien noodzakelijk kan je individuele prijsafspraken met de klant noteren;
  • Informatie over de afgesproken service tijdens en na de werkzaamheden.

Niet alleen vereenvoudig je jouw werkprocessen én verhoog je de kwaliteit, maar ook bespaar je tijd en kosten met de werkorder app van Simple-Simon.

Met Simple-Simon heb je altijd en overal toegang tot je werkorders

Of je nu onderweg, thuis of op kantoor bent, jouw werkorders zijn altijd inzichtelijk in Simple-Simon. Bekijk, maak of wijzig een klus waar en wanneer je maar wilt. Door de synchronisatie zijn de gegevens altijd actueel. Niet alleen de medewerkers op kantoor, maar ook de buitendienstmedewerkers kunnen de planning en werkorder digitaal inzien. Dit kan dankzij onze mobiele werkbon software voor Android en IOS. Niet alleen beschikbaar voor smartphone, maar ook voor tablet. Zo kan je het op ieder gewenst apparaat gebruiken!

Ontdek de voordelen van Simon’s digitale werkorders door middel van een online live demo.

Plan een online live demo

Waarom de werkorder app van Simple-Simon?

Simple-Simon is erop gericht om jouw werkprocessen rond werkorders te versimpelen. Daardoor bespaar je niet alleen kosten, maar ga je ook sneller en eenvoudiger werken. Dus als je kiest voor Simon’s werkorder app, dan kies je voor:

✅ Het reduceren van stapels papieren orders op je bureau, zo behoud je beter het overzicht;

✅ Nadat je overgestapt bent op Simple-Simon, hoef je niet langer te zoeken naar de juiste klantgegevens;

✅ Inzicht in je planning, waardoor je niet meer over en weer hoeft te bellen om de planning af te stemmen;

✅ Geen verloren omzet meer door ongeregistreerde materiaalverbruik, doordat deze eenvoudig geregistreerd kan worden op de werkorder;

✅ Geen frustraties door onleesbare werkbriefjes van collega’s.

Zo werk je met Simon’s werkorder software snel, gemakkelijk en professioneel!

Welke voordelen bieden werkopdrachten digitaliseren met Simple-Simon jou?

✅ Altijd je administratie op orde, alles in een handig overzicht inzichtelijk;

✅ Personaliseer de kantoormodule of app naar jouw wensen en behoeften. Zo sluit deze altijd aan bij jouw werkwijze;

✅ Onder andere vragenlijsten, checklists en onderhoudsformulieren toevoegen waardoor je rapportages naar jouw wensen samenstelt. Zo sluiten werkopdrachten altijd aan bij jouw bedrijfsimago;

✅ Doordat je historie opbouwt bij je klanten, heb je altijd en overal inzicht in je klantinformatie;

✅ Inzicht in je binnen- en buitendienst, zo zie je direct wat de status is van een werkorder;

✅ GPS-tracking.

Ontdek de belangrijkste features van Simple-Simon

Urenregistratie in werkorders met Simple-Simon: eenvoudig, overzichtelijk & betrouwbaar

De urenregistratie van Simple-Simon zorgt ervoor dat jij jouw uren al in een muisklik kan inregelen. Bij Simple-Simon hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te gaan. Eenvoudig werkopdrachten en werkorders aanmaken, waarbij je reis- en werktijd kunt registreren.

Realtime planbord & gepersonaliseerd planbord

Het realtime planbord van Simple-Simon zorgt ervoor dat jij meteen op de hoogte bent van de status van je buitendienst. Weten hoe ver je collega’s op een werkadres zijn? Maak dan gebruik van Simon’s handige GPS-tracking tool. Simple-Simon stelt jou in staat het planbord helemaal naar eigen wens in te stellen. Schakel functies uit of gebruik filters om onder andere de meest relevante informatie naar boven te halen. Zo pas je eenvoudig het werkorder planbord aan naar jouw werkwijze.

Altijd en overal toegankelijk, waar je ook bent

Of je nu onderweg, thuis of op kantoor bent, de werkorder software van Simple-Simon kan overal gebruikt worden. Bekijk, maak of verander de personeelsplanning, waar en wanneer je maar wilt. Ook de medewerker in het veld kan op elk moment de planning inzien door gebruik te maken van onze werkorder app voor Android en IOS.

Factureer makkelijker, sneller én efficiënter

Wil jij jouw werkorder app koppelen met je boekhoudpakket om het maximale uit jouw werkorders te halen? Zo gedaan.

Koppel jouw werkorder met je favoriete CRM/ERP systeem of boekhoudpakket, in slechts enkele stappen en werk nóg makkelijker en efficiënter. De integraties kunnen direct ingeregeld worden via Simon’s kantoormodule. Wijzig je voorkeuren via ‘’instellingen’’ en volg via “logging” het integratieproces stapsgewijs.

Start jouw gratis proefperiode!

Wil jij ook sneller en makkelijker werken in jouw branche of sector? Niet langer werken met bonnenboekjes maar met digitale werkorders? Werk met de werkorder app van Simple-Simon en bespaar tijd en geld. Ook zorg je zo voor een professionele uitstraling. Ervaar de voordelen van werkopdrachten in Simple-Simon zelf! Start vandaag nog met je 14-daagse proefperiode. Geheel vrijblijvend en zonder contracten of andere verplichtingen.

Probeer nu gratis