Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Werkplanning

Vertrouw niet langer op post-it briefjes en telepathie.
Simple-Simon: Plan als een pro, beheer je team als een baas.

Een werkplanning maken doe je gemakkelijk en snel met de intuïtieve software van Simple-Simon. Je hebt in een handomdraai al je afspraken en werkbonnen overzichtelijk gepland. Dankzij de geautomatiseerde buitendienst planning blijft iedereen, zowel je team als je klanten, altijd up-to-date van alle geplande werkbonnen. Daardoor hoef je niet langer te bellen bij wijzigingen in de agenda van je buitendienst.

Ontdek hoe je een werk planning online maakt tijdens een demo

Werkplanning maken met Simon voor een vlotte communicatie tussen afdelingen

Maak moeiteloos werkbonnen aan die direct verschijnen in de werkplanning van je monteurs. Sleep medewerkers met de juiste vaardigheden naar de klus en bekijk de werkplanning direct in onze werk planning software, zowel op kantoor als in het veld met onze handige app.

Met volledige controle over de werkzaamheden kun je snel inspelen op spoedklussen of afwezige medewerkers. Onze software biedt een overzichtelijke planning en maakt het gemakkelijk om lege plekken in de agenda van je buitendienstmonteurs te vullen. Realtime synchronisatie tussen kantoor en de app zorgt ervoor dat de planning altijd up-to-date is voor iedereen. Bovendien ontvangen medewerkers pushmeldingen bij wijzigingen in de planning, waardoor iedereen direct op de hoogte is.

Werk planning op maat

Plannen op jouw manier! Per medewerker, per dag of per klant? Geen probleem. Bekijk in één oogopslag alle benodigde informatie in Simon’s digitale planbord. Pas de weergave van je werkplanning zelf aan. Met onze handige app hebben buitendienstmedewerkers altijd de meest recente planning bij de hand. Of het nu gaat om een spoedklus of het omwisselen van taken tussen twee medewerkers. Dankzij realtime synchronisatie tussen kantoor en app, hoef je als planner geen wijzigingen meer telefonisch door te geven. Efficiënter plannen met Simon!

Simon’s industrie-expert laat jou graag zien hoe je een werk planning online maakt

Wil je zelf ervaren welke voordelen onze werkplanning software te bieden heeft bij het opstellen van je werk planning? En wil je tevens alle andere handige functionaliteiten van Simple-Simon uitgelegd krijgen? Profiteer dan nu van de gratis en vrijblijvende online demo van Simon’s industrie-expert! Dagelijks vertrouwen talloze professionals op onze software, waardoor zij altijd het overzicht behouden in hun werkplanning.

Start online demo

Werkplanning die zowel online als offline weergegeven wordt

Buitendienstmedewerkers hebben nauwkeurig inzicht in, en controle over hun werkzaamheden, met functies zoals real-time toegang tot de werk planning, het bijhouden van verbruikte materialen, het toevoegen van foto’s aan werkbonnen en het digitaal laten ondertekenen door klanten na voltooiing van de werkzaamheden.

Zelfs wanneer buitendienstmedewerkers geen mobiel bereik hebben, blijft onze werk planning software functioneel. Gegevens worden lokaal opgeslagen en zodra er weer verbinding is, worden de voltooide werkbonnen automatisch naar het kantoor verzonden. Dit minimaliseert administratieve rompslomp en zorgt ervoor dat kantoormedewerkers altijd up-to-date zijn, zonder zorgen over zoekgeraakte werkorders.

Ontdek de voordelen van digitale werk planning met een industrie-expert van Simple-Simon

Stroomlijn net als onze klanten onder andere jouw werkplanning, field service en werkbonnen met Simple-Simon. Ontdek de kracht van een geoptimaliseerde workflow, verbeterde efficiëntie en hogere klanttevredenheid. Ben je klaar om het zelf te beleven? Vraag dan direct een demo met onze industrie-expert aan.

Demo met industrie-expert