Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

3 redenen waarom je NU je werkbonnen moet digitaliseren

3 redenen waarom je NU je werkbonnen moet digitaliseren

De wereld staat eventjes stil en dat merken we allemaal en hoewel we veel beperkingen ervaren, zijn er nu ook veel mogelijkheden. Wij bij Simple-Simon sommen graag 3 redenen op waarom je juist in deze vervelende tijd moet digitaliseren op het gebied van werkbonnen.

1. “Veel tijd” voor digitalisering

Veel mensen werken nu vanuit huis, het werk wordt minder en het is even een sombere tijd. Maar dat hoeft absoluut niet te betekenen dat wij met z’n allen bij de pakken neer moeten zitten! Nee, deze hoeveelheid “vrije tijd” kunnen we juist nu als het moment aangrijpen om de dingen te doen of op te pakken waar je normaal (door alle dagelijkse drukte) geen tijd voor hebt. Dit is het perfecte moment om afscheid te nemen van de papieren administratie en je werkbonnen te digitaliseren.

Door de maatregelen die zijn genomen kunnen we veel dingen niet meer doen, is er veel gesloten of valt er veel stil. Aan de andere kant geeft dit jou juist NU de kans om je te verdiepen in Simple-Simon en onze voordelen te ervaren van het digitaliseren van jouw werkbonnen. Je kunt op je gemak 2 weken testen, een online demo volgen met een van onze collega’s en zelfs een virtuele training of Webinar bijwonen. Simple-Simon biedt voldoende online ondersteuning aan om jou op weg te helpen.

2. Simple Simon = Digitaal = Online

Simple-Simon is een online omgeving en het internet blijft nog altijd toegankelijk voor iedereen en biedt je voldoende mogelijkheden om alles van thuis uit te regelen. Verdiepen in onze app kun je gewoon vanuit je bank of bureau thuis doen. Op onze website kun je de opties bekijken maar ook vragen stellen via onze chat. Ook bieden we virtuele trainingen aan om jou Simple-Simon te leren begrijpen en onder de knie te krijgen.

Wij van Simple-Simon staan nog steeds dagelijks voor je klaar om jou alle ins & outs te leren hoe jij snel en efficiënt jouw werkbonnen kunt digitaliseren.

3. Een nieuwe periode met een nieuwe workflow

Alles ligt even stil, maar hoe fijn zou het zijn dat zodra het normale leven langzaam op gang komt jij je hebt verdiept in een veel betere workflow voor jouw bedrijf?! Dat wanneer alles weer terug op de rails is, jij samen met jouw buitendienst kan starten met het digitaliseren van jullie werkbonnen? Dat al jouw data in Simple-Simon is verwerkt door te koppelen met jouw boekhoudsysteem en je vanaf nu ook historie van jouw klanten kan opbouwen?

Bij Simple-Simon krijg jij een alles-in-1 pakket, waarbij je overzicht en inzicht krijgt in jouw binnen- en buitendienst, efficiënter kunt factureren & jouw reis- en werkuren kunt registreren. Verbeter en versimpel jouw werkprocessen voor maar 20 euro p/m. Geen verborgen kosten, geen contract & maandelijks opzegbaar. Bereid je voor op de toekomst met een simpele digitale workflow voor je werkbonnen.

  • Bespaar tijd èn geld
  • Verhoog je kwaliteit
  • Maak minder fouten

Probeer nu gratis