Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Aan de slag met Simple-Simon

Aan de slag met alle features van Simple-Simon

De Slimme werkbon app van Simple-Simon biedt jou gemak op het gebied van:

  • Tijdsbesparing. Niet langer onnodig veel tijd besteden aan onder andere het ontcijferen en overtypen van werkbonnen en het zoeken naar kwijtgeraakte papieren werkbonnen;

  • Gemak voor binnen,- en buitendienst. Onder andere niet langer over en weer bellen, inzicht in week,- en jaarplanning en eenvoudig uren en materialen noteren;

  • Professionaliteit richting je klant. Bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van eerdere werkzaamheden en afspraken.

Daarnaast versnel je hierdoor niet alleen het werkproces, maar ook maak je minder fouten en communiceer je makkelijker met je klant. Een succesvolle digitalisering van zowel je binnen,- als buitendienst, begint met rekening houden met de meest voorkomende implementatie valkuilen. Wil jij ook snel aan de slag met Simple-Simon? Bekijk dan de video hiernaast voor alle features. Ook lees je hieronder hoe je een vliegende start kunt maken. Zo haal je het maximale uit Simple-Simon voor jouw bedrijf!

Iedere dag werken duizenden professionals uit onder andere de bouw, ICT en beveiliging met de Slimme Werkbon App van Simple-Simon. Maar Simon’s werkbon app is er niet alleen voor deze branches, iedere branche kan met onze slimme werkbon app werken. 

Alles uitgelegd tijdens de live demo

Wanneer je de werkbon app van Simple-Simon voor de eerste keer opstart, komen er veel mogelijkheden op je af. Voor een juiste start, én om het maximale uit de werkbon app van Simple-Simon te halen, adviseren wij een online live demo met onze consultant. Tijdens deze 45 minuten durende demo, laat onze consultant jouw alle mogelijkheden van Simon’s werkbon app zien. Doordat er voorafgaand aan de demo gekeken wordt naar jouw werksituatie, sluit deze altijd perfect aan op jouw wensen en behoeften.

Het volgen van de online live demo heeft onder andere de volgende voordelen:
✔️ Op een laagdrempelige en interactieve manier kennismaken met de functies van Simple-Simon;
✔️ Er worden handvatten aangereikt om zelf gericht aan de slag te gaan met onze werkbon app en de kantoormodule;
✔️ Je bent minder tijd kwijt met testen na het bijwonen van de demo. Je kunt meteen aan de slag!

Plan je live demo

Haal nog meer uit Simple-Simon met onze implementatietrajecten

Wanneer je na de online live demo en testperiode besluit om een start te willen maken met Simple-Simon, dan kunnen wij indien je dat wilt, helpen bij het implementeren. Zo garanderen wij een succesvol vervolg met behulp van onze implementatie pakketten. Deze bestaan niet alleen uit uitgebreide trainingen, maar in de beginfase ook uit meerdere contactmomenten per week. Dit alles om ervoor te zorgen dat je een zorgeloze start hebt en niet met vragen blijft zitten.

Met onze implementatietrajecten ben je verzekerd van:
✔️ Het implementeren van je software, volledig afgestemd op jouw bedrijfsprocessen en wensen;
✔️ Training van zowel je binnen,- als buitendienst;
✔️ Contact,- en evaluatiemomenten & nazorg. Zo kan je niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna bij ons terecht voor ondersteuning.