Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Boost je bedrijf: Digitaliseer je field service

Ontdek de onmisbare voordelen van field service digitalisatie met Simple-Simon

In de snel evoluerende zakelijke wereld is het digitaliseren van field service niet langer een luxe, maar een noodzaak. Bedrijven die vooroplopen in technologie genieten van ongekende voordelen zoals verhoogde efficiëntie, verbeterde klanttevredenheid en een scherp concurrentievoordeel. Stel je voor dat je realtime toegang hebt tot data, je servicekosten verlaagt en je klanten sneller en beter bedient dan ooit tevoren. In deze blog ontdek je waarom de digitalisering van je field service de sleutel is tot succes en hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Duik in de wereld van digitale transformatie en ontdek wat het voor jouw onderneming kan betekenen! Onze industrie-expert staat klaar om je de voordelen te laten zien.

Start het gesprek met Simon’s industrie-expert

Naadloze connectiviteit zorgt voor supersnelle communicatie

Met Simple-Simon verloopt de communicatie tussen kantoor en field service naadloos dankzij realtime updates, waardoor de noodzaak voor eindeloze telefoontjes verdwijnt. De overgang naar digitale werkbonnen en planning brengt een revolutie teweeg in de manier waarop werkzaamheden worden uitgevoerd. Weg zijn de dagen van vertragingen en miscommunicatie door traditionele papieren werkbonnen. Elke wijziging wordt direct doorgegeven, waardoor je team altijd op de hoogte is en snel kan reageren. Dit resulteert in een efficiëntere service, lagere kosten en tevreden klanten. Met digitale systemen hebben alle teamleden directe toegang tot de meest recente informatie, waardoor workflows naadloos verlopen en besluitvorming wordt versneld. Deze realtime informatiestroom zorgt niet alleen voor doelmatige processen, maar ook voor een aanzienlijke verbetering van de algehele operationele effectiviteit.

Altijd inzicht dankzij flexibel plannen

Met een digitaal planbord wordt flexibel plannen een fluitje van een cent. Simple-Simon maakt ad-hoc plannen eenvoudig. Daardoor kan je direct inspelen op onverwachte veranderingen. Dankzij het heldere overzicht dat het planbord biedt, kun je moeiteloos nieuwe afspraken aanmaken en lege plekken in de planning opvullen. Dit resulteert niet alleen in een efficiënter gebruik van tijd en middelen, maar ook in een verbeterde service voor je klanten. Je kunt snel reageren op veranderingen in de planning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld plotseling langere opdrachten of extra werk voor buitendienstmedewerkers ter plaatse. Wijs eenvoudig de volgende klant toe aan een andere medewerker of pas het tijdslot aan. Zo speel je altijd optimaal in op de actuele situatie. Door werkbonnen simpelweg naar de gewenste medewerker en tijdstip te slepen, gaat het plannen van werkbonnen niet alleen gemakkelijker, maar ook aanzienlijk sneller.

Directe informatie en historisch inzicht

Digitale werkbonnen bieden je field service realtime toegang tot informatie over benodigde materialen en apparatuur. Met Simple-Simon krijg je direct inzicht in de vereiste middelen. Dit helpt je efficiënter te plannen en verkleint de kans op vertragingen. Bovendien geeft het systeem een overzicht van de historie rond eerdere werkzaamheden. Zo kun je snel anticiperen op herhalingen of voortbouwen op eerdere successen. Deze combinatie van actueel inzicht en historische gegevens optimaliseert je field service operaties. Het biedt een nog betere service aan je klanten.

Til je field service naar een hoger niveau met ongeëvenaarde informatie en inzicht.

Ontdek jouw voordelen samen met onze expert

Vlotte afhandeling van de werkbon

Dankzij digitale handtekeningen verloopt de afhandeling van werkbonnen vlot en zonder vertragingen of papieren rompslomp. Bovendien ziet jouw klant direct waarvoor hij tekent. Integreer eenvoudig een ERP systeem voor offertes en facturen met Simple-Simon’s oplossing voor werkbonnen en planning. Daardoor worden je bedrijfsprocessen gestroomlijnd en verbeterd de efficiëntie van je field service. Je bestaande werkwijze in je boekhoudpakket blijft ongewijzigd. Simon neemt automatisch klantgegevens, artikelen en werkadressen over uit je ERP systeem. Verandert er iets in deze gegevens? Geen probleem! Dankzij realtime synchronisatie zijn altijd alle gegevens actueel.

Klanttevredenheid op een nieuw niveau

In de race naar klanttevredenheid zijn digitale werkbonnen de troefkaart. Ze brengen een stijging van tevredenheid teweeg door snellere en nauwkeurigere dienstverlening. Met actuele informatie kunnen buitendienstmedewerkers direct reageren op vragen van klanten. Bovendien kunnen eventuele problemen hierdoor ter plaatse opgelost worden. Dit resulteert in blije klanten. Klanttevredenheid is niet alleen een indicator van succes, maar ook een drijvende kracht voor groei en duurzaamheid.

Ben je klaar om de voordelen van digitalisering in jouw field service te omarmen?
Het is tijd om de efficiëntie te verhogen, klanttevredenheid te verbeteren en groei te stimuleren.
Onze industrie-expert staat voor je klaar om je tijdens een online demo de voordelen te laten zien,
specifiek voor jouw onderneming en branche.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een geoptimaliseerde field service!

Plan gesprek met Simon’s industrie-expert