Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Tijd besparen? Digitaliseer je werkbonnen

Digitaliseer je werkbonnen met Simple-Simon

Het uitvoeren van diverse klussen en werkzaamheden, begint bij het maken van een werkbon. Met digitale werkbonnen neem je eenvoudig afscheid van onder andere onnodig veel papierwerk. Bespaar jezelf een hoop tijd door je werkbonnen, en de daarbij behorende werkprocessen te digitaliseren. Met Simple-Simon hoef je niet langer te werken met papieren administraties, maar maak je moeiteloos digitale werkbonnen aan. Bovendien bouw je automatisch historie op per locatie, boek je gemakkelijk uren en voeg je verbruikt materiaal toe. Benieuwd wat je allemaal nog meer kan met een digitale werkbon? Wij leggen het je graag uit.

Je werkbonnen digitaliseren? Probeer Simple-Simon gratis

Wat is een digitale werkbon?

Een werkbon is een overzicht van gegevens voor bijvoorbeeld een reparatie, installatie of onderhoudsbeurt. Hierdoor heeft de monteur of buitendienstmedewerker, alle informatie voor het uitvoeren van de klus bij de hand. Niet alleen gegevens van de klant, maar ook van de uit te voeren werkzaamheden, zie je op de werkbon. Een digitale werkbon is hetzelfde als een papieren werkbon. Doordat informatie digitaal wordt opgeslagen, zijn gegevens op de werkbon direct verbonden aan allerlei andere administratieve processen. Door de synchronisatie tussen Simon’s kantooromgeving en app, zijn gegevens op de werkbon altijd actueel. Koppel je bovendien Simple-Simon met jouw favoriete boekhoudpakket, dan kan je eenvoudig de facturatie verzorgen. Bekijk een werkbon voorbeeld.

Digitaliseer je werkbonnen: de voordelen

Door het digitaliseren van je werkbonnen en werkprocessen, werk je op verschillende vlakken niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Niet langer werken met stapels papierwerk, foutgevoelige gegevens overtypen en het zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen. Ook het voeren van dubbele administraties is met het digitaliseren van je werkbonnen verleden tijd. Doordat de Simon kantoormodule en app realtime synchroniseren, worden wijzigingen in onder andere werkbonnen en klantgegevens direct gecommuniceerd. Zo zijn de betrokken medewerkers en klanten direct op de hoogte, en voorkom je dat je voor een gesloten deur staat. Bovendien heb je zo altijd en overal inzicht in onder andere afspraken en notities.

Plan een live demo en ontdek de voordelen van digitale werkbonnen zelf

Digitaliseer je werkbonnen en werkprocessen eenvoudig met Simple-Simon

Zelf werkbonnen digitaliseren met Simon

Digitaliseer je werkbonnen met Simple-Simon in een handomdraai, volledig zelf. Met onze werkbonnen software heb je jouw eerste werkbon in een mum van tijd niet alleen aangemaakt, maar ook gepland. Plan vervolgens eenvoudig je medewerkers met de juiste vaardigheden in op de bonnen. Daarnaast koppel je vanuit je Simon kantooromgeving, in een paar muisklikken met jouw favoriete boekhoudpakket. Zo kan je niet alleen eenvoudig gegevens uit je ERP systeem synchroniseren met Simon, maar ook met een paar muisklikken de gearchiveerde werkbon automatisch terugsturen naar je boekhoudpakket.

Start jouw gratis proefperiode en digitaliseer je werkbonnen!

Wil jij ook sneller en makkelijker werken in jouw branche? Werk met de digitale werkbonnen software van Simple-Simon en bespaar tijd, geld en zorg voor een professionele uitstraling. Ervaar de voordelen van Simple-Simon zelf, geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen! Start met een druk op de knop jouw gratis proefperiode van 14 dagen.

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis