Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Digitalisering van field service en planning: de toekomst voor koffiegroothandels

Digitalisering is de sleutel tot succes voor koffiegroothandels

In de dynamische wereld van zowel food als non-food specialisten, is efficiëntie de sleutel tot succes. Bedrijven die in beide sectoren actief zijn, staan voor de uitdaging om uiteenlopende workflows, strenge regelgeving en hoge klantverwachtingen te beheren. Hoe blijven ze competitief en flexibel? De oplossing ligt in digitalisering. Door werkbonnen, field service en planning te digitaliseren, kan de food en non-foodsector niet alleen hun operationele processen stroomlijnen, maar ook innovatie en klanttevredenheid naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe deze digitale transformatie de toekomst vormt voor bedrijven die actief zijn in zowel de food- als non-foodsector.

Ontdek jouw voordelen samen met onze expert

Succesvolle digitalisering van werkprocessen bij Campenaer Koffie met Simple-Simon

Wie kan je beter vertellen over het digitaliseren van werkprocessen met Simple-Simon dan een van onze klanten uit de food- en non-foodsector? Precies, daarom hebben we onlangs gesproken met Geert-Jan Snoeijer van Campenaer Koffie, een bedrijf gespecialiseerd als koffiegroothandel in onder andere koffiebonen en koffiemachines.

Geert-Jan Snoeijer deelt zijn ervaring: “Dankzij Simple-Simon heeft Campenaer Koffie de tijd die we besteden aan administratieve processen teruggebracht van 3,5 uur per dag, naar slechts een half uur. Werkbonnen worden direct in Simon gepland en toegewezen aan monteurs. Bij wijzigingen gedurende de dag, ontvangt de monteur direct een melding en is daardoor meteen op de hoogte. De tijdregistratie verloopt volledig automatisch. De monteur voltooit de werkbon op locatie, waarna de binnendienst deze kan archiveren. Door de integratie met Exact wordt de order automatisch gegenereerd, waardoor Campenaer Koffie alleen nog maar gegevens hoeft te controleren in Simple-Simon en Exact.”

Benieuwd naar het volledige succesverhaal? Bekijk dan de video hiernaast.

Geert-Jan Snoeijer: “Simple-Simon is overzichtelijk, compleet en duidelijk. Daardoor worden veel vragen en ruis op de lijn weggenomen!”

Voorkom typische uitdagingen

Simple-Simon draagt bij aan een efficiëntere werkwijze voor koffiegroothandels. Wist je bijvoorbeeld al dat je met onze software eenvoudig typische knelpunten kunt vermijden?

Reageer snel op veranderingen in de planning, zoals plotseling langere opdrachten of extra werk voor monteurs ter plaatse. Wijs de volgende klant eenvoudig toe aan een andere monteur of pas het tijdslot aan;
✅ Dankzij realtime synchronisatie heeft elke betrokkene direct toegang tot de meest recente planning, waardoor het heen en weer bellen bij wijzigingen overbodig wordt;
✅ Het digitaal invullen en ondertekenen van werkbonnen maakt directe doorsturing naar het boekhoudpakket mogelijk, wat zorgt voor snelle facturatie en aanzienlijke tijdsbesparing bij het verwerken van bonnen.

Plan direct een demo bij Simon’s industrie-expert

Integreer met jouw favoriete boekhoudsoftware

Campenaer Koffie heeft hun facturatie geautomatiseerd door Simple-Simon te koppelen met Exact Online. Maar wist je ook al dat je jouw Simon-omgeving kunt koppelen met meer dan 50 andere integraties? Het mooiste van deze koppeling is dat er helemaal niets verandert in je ERP-systeem! Je favoriete boekhoudpakket blijft centraal staan. Bovendien hoef je geen ingewikkelde stappen te doorlopen voor de koppeling; met een paar muisklikken is de integratie al geactiveerd. Belangrijke gegevens zoals klantinformatie, werkadressen en artikelen worden automatisch gesynchroniseerd en zijn direct beschikbaar in je Simple-Simon omgeving. Wijzigingen worden realtime bijgewerkt, waardoor dubbele invoer overbodig wordt. Zo werk je niet alleen gemakkelijker en efficiënter, maar benut je ook het volledige potentieel van je werkprocessen.

Simon’s industrie-expert laat graag de voordelen voor koffiegroothandels zien

Stroomlijn je planning net als Campenaer Koffie zonder problemen! Ervaar de voordelen van een geoptimaliseerde workflow, verbeterde efficiëntie en hogere klanttevredenheid. Klaar om het zelf te ervaren? Begin hieronder direct het gesprek met onze industrie-expert! Onze expert geeft je graag een demonstratie,  die aansluit op de wensen en behoeften van de food en non-food sector.

Praat met Simon’s industrie-expert