Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

In 6 stappen sneller werken met werkbonnen

Beste bouwer, het is nu tijd voor een echte werkbon

Wij weten precies welke irritaties er spelen omtrent papieren werkbonnen. Denk hierbij aan een stapel papierwerk, onleesbare handschriften, werkbonnen die worden vergeten, het op en neer rijden naar kantoor, werkbonnen die kwijtraken etc, etc.

Wij willen het voor jou makkelijker maken. Stap over op de Slimme Werkbon App van Simple-Simon en bespaar tijd, geld en verhoog je kwaliteit! Hoe ziet jouw dag er dan vervolgens uit?

1. Stap in je bus

Je pakt een bakje koffie en stapt in je bus, zonder dat je opzoek gaat naar de papieren werkbonnen van de dagen ervoor. Geen haast, je weet dat je alles bij de hand hebt. Vervolgens pak je je tablet of je smartphone en je opent Simple-Simon.

2. Selecteer je werkbon

Je selecteert vervolgens in je weekplanning de werkbon en je drukt op “starten reizen”. That’s it! Simple-Simon zal voor jou de reistijd gaan bijhouden.

3. Naar je klus

Navigeer naar het werkadres. Wanneer je bent aangekomen, geef je aan dat je bent gearriveerd en je kunt beginnen aan je klus.

4. Werk aan je werkbon

Je kunt nu aan de slag met de klus, veel succes! Wij houden wel bij hoelang je aan het werk bent.

5. Klaar met werken?

Ben je klaar met werken? Geef dit aan op de werkbon en je tijden worden direct geregistreerd!

6. That’s it, zo makkelijk kan het zijn

Alles wordt realtime gesynchroniseerd met de kantoormodule. Je hoeft niet naar kantoor om de bonnen in te leveren. Je collega’s van kantoor hebben de bonnen al!

 

Maak nu gratis je Simon test account aan

Wil jij ook sneller en gemakkelijker werken in jouw branche? Werk met de Slimme Werkbon App van Simple-Simon en bespaar tijd, geld en zorg voor een professionele uitstraling. Wil je de voordelen van Simon’s Werkbon App zelf ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proef account! Probeer 14 dagen gratis:

Probeer nu gratis