Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Nadelen van geprinte papieren werkbonnen

Vermijd nadelen van geprinte werkbonnen

Liggen op jouw bureau nog stapels geprinte papieren werkbonnen? Zo ja, dan besteed je wekelijks onnodig veel tijd aan onder andere het sorteren en verwerken van deze, vaak onleesbare werkbonnen. Geprinte werkbonnen waar vlug een paar steekwoorden opgeschreven zijn. Bovendien raken deze papieren bonnen gemakkelijk kwijt. Waardoor je deze ook nog moet zoeken om je administratie compleet te maken. Herken jij jezelf in deze frustraties? Gelukkig biedt Simple-Simon jou een alles-in-een oplossing voor papieren werkbonnen. Benieuwd hoe? Wij leggen je hieronder graag uit hoe ook jij veelvoorkomende nadelen van geprinte werkbonnen kunt voorkomen!

Veelvoorkomende nadelen van geprinte bonnen

Tijdrovend – Eerst bonnen printen en daarna ophalen. Vervolgens moet je buitendienstmedewerker de werkbon handmatig invullen en laten tekenen door de klant. Aan het einde van de werkdag, moet de medewerker opnieuw richting kantoor voor het inleveren van de werkbonnen. Daarna moet een administratief medewerker de gegevens op de werkbon controleren, handmatig overtikken op de computeren en uiteindelijk de factuur opstellen en versturen naar de klant.

Foutgevoelig – Het handmatig invullen van gegevens is foutgevoelig. Doordat je de werkbon snel invult kan het zijn dat je belangrijke informatie vergeet op te schrijven. Waardoor je weer contact moet opnemen met de klant. Maar ook het ontcijferen van handschriften van collega’s kan een uitdaging zijn. Met als gevolg dat je mogelijk verkeerde gegevens overneemt op de computer.

Onnodig veel papierwerk – Rondslingerende werkbonnen, kwijtgeraakte papieren werkbonnen, losse formulieren en mappen vol papieren administraties. Voorkom onleesbare handschriften van collega’s. Dit en meer kan je eenvoudig regelen door onder andere formulieren te combineren in je werkbon en volledig digitaal te werken. Bovendien kan je klant de werkbon eenvoudig digitaal ondertekenen.

De oplossing: Simon’s werkbon app

Met Simon’s werkbon app kan je bovenstaande nadelen eenvoudig voorkomen. Zo bespaar je eenvoudig kostbare tijd. Buitendienstmedewerkers kunnen de werkbon digitaal oproepen en invullen op hun telefoon of tablet. Daardoor hoeven zij niet langer heen en weer te rijden voor het ophalen en inleveren van geprinte werkbonnen. Daarnaast worden wijzigingen gesynchroniseerd waardoor je overbodige telefoontjes heen en weer gemakkelijk voorkomt. Kortom met Simple-Simon heb je in één oogopslag inzicht in je administratie. Zo kan je gemakkelijk efficiënter werken op het gebied van onder andere planning, communicatie en facturatie.

Onze consultant laat je graag zien hoe Simon jou volledig kan ontzorgen in het digitaliseren van je werkbonnen.

Plan direct mijn live demo