Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Niet langer zoeken naar werkbonnen

Niet langer zoeken naar kwijtgeraakte papieren werkbonnen

Werk jij nog met stapels onleesbare papieren werkbonnen? Vervolgens moet je deze ook nog sorteren en verwerken, en dan merk je bovendien ook dat er enkele werkbonnen ontbreken. Klinkt dit bekend? Zo ja, dan wordt het hoogtijd om over te stappen naar digitale werkbonnen. Als slimme ondernemer wil je namelijk niet langer onnodig veel tijd besteden aan onder andere het zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen, het voeren van dubbele administraties en het ontcijferen en overtypen van werkbonnen. Simple-Simon’s werkbon app biedt je hiervoor een alles-in-een oplossing. Bespaar daardoor direct tijd én verhoog eenvoudig de werkkwaliteit.

Download Simon’s werkbon app voor IOS of Android!

   

Direct efficiënter werken

Het zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen en het voeren van dubbele administraties, is niet langer nodig met Simple-Simon. Digitale werkbonnen zijn minder foutgevoelig aangezien je niet langer gegevens hoeft over te typen. Ook niet langer overbodige telefoontjes heen en weer. Dankzij de realtime synchronisatie worden wijzigingen in werkbonnen direct gecommuniceerd, niet alleen in de kantoormodule maar ook in het veld.

Bovendien communiceer je eenvoudiger met je klanten wanneer je ervoor kiest om je werkprocessen te digitaliseren. Zo informeer je jouw klanten onder andere gemakkelijk over de uitgevoerde werkzaamheden door middel van checklists, foto’s en zelfgemaakte formulieren. Ook kan je jouw klant simpelweg laten weten wanneer je naar het werkadres vertrekt. Zo sta je niet langer voor een gesloten deur. Onze consultant laat je graag, tijdens een online demo, zien hoe Simple-Simon jou kan helpen om efficiënter te werken.

Plan mijn live demo

Eenvoudig jouw werkbonnen digitaliseren

Met de werkbon app van Simple-Simon kan je eenvoudig je papieren administratie digitaliseren. Zo heb je in minder dan 5 minuten jouw eerste werkbon gemaakt en in de planning gezet. Werk je bovendien met een boekhoudpakket? Koppel deze dan met een paar muisklikken vanuit Simon’s kantoormodule.

Zelf de voordelen van Simple-Simon ervaren? Met een gratis testaccount test je 14 dagen lang alle functionaliteiten, inclusief de koppeling met jouw favoriete boekhoudpakket.

Gratis testaccount aanmaken