Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Nieuwe digitale werkwijze

Een nieuwe digitale werkwijze zorgt voor een goed begin van 2023

De start van een nieuw jaar, zorgt vaak ook voor goede voornemens. Deze enthousiaste voornemens verdwijnen vaak al snel in de ijskast. Misschien is jouw goede voornemen voor dit jaar wel, om een nieuwe digitale werkwijze te introduceren binnen je onderneming. Dit door onder andere het digitaliseren van je werkprocessen. Een eerste stap in deze digitalisering is papieren werkbonnen omzetten naar digitale werkbonnen. Vaak zijn ondernemers bang dat het digitaliseren van niet alleen werkbonnen, maar ook andere werkprocessen moeilijk is. Niet met Simple-Simon! Met onze slimme werkbonnen software, kan je namelijk al binnen 5 minuten jouw eerste digitale werkbon maken.

Nog niet helemaal overtuigd waarom je juist dit jaar voor een nieuwe digitale werkwijze moet kiezen? Wij laten je hieronder graag enkele voordelen van Simple-Simon zien.

Werken met digitale werkbonnen? Probeer Simple-Simon gratis

Vermijd nadelen van papieren administraties

Rondslingerende werkbonnen, kwijtgeraakte losse papieren werkorders en mappen vol papieren administraties. Dit zorgt er voor dat je wekelijks onnodig veel tijd besteedt aan het compleet maken van je administratie. Daarnaast is het werken met papieren administraties tijdrovend en foutgevoelig.

✔️ Tijdrovend
Je field service medewerker dient voorafgaand aan het uitvoeren van de werkzaamheden, eerste de geprinte bonnen op te halen. Daarna worden deze handmatig ingevuld en uiteindelijk ondertekend door je klant. Vervolgens moet de medewerker aan het einde van de werkdag, opnieuw naar kantoor om de bonnen in te leveren. Daarna moet een administratief medewerker de gegevens op de werkbon controleren, handmatig overtypen op de computer en uiteindelijk de factuur opstellen en versturen naar de klant.

✔️ Foutgevoelig
Gegevens handmatig invullen is behoorlijk foutgevoelig. Doordat je de werkbon snel invult kan het zijn dat je belangrijke informatie vergeet op te schrijven. Waardoor je weer contact moet opnemen met de klant. Maar ook het ontcijferen van handschriften van collega’s kan een uitdaging zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat je per ongeluk verkeerde gegevens overneemt op de computer.

Redenen om te kiezen voor een digitale werkwijze

Wanneer je jouw werkbonnen digitaliseert met Simon, kan je bovengenoemde nadelen van papieren werkbonnen eenvoudig voorkomen. Daarnaast brengt werken met Simon’s digitale werkbonnen software meer voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld:
✔️ Je hoeft niet langer met dubbele administraties te werken;
✔️ Eenvoudig werkbonnen maken en plannen, waar en wanneer je wilt. Spoedklus? Geef de werkbon een opvallende kleur zodat deze direct opvalt;
✔️ Doordat Simon’s kantoormodule en app realtime synchroniseren, worden wijzigingen in onder andere werkbonnen en klantgegevens direct gecommuniceerd. Zo zijn alle belanghebbende direct op de hoogte, en voorkom je dat je voor een gesloten deur staat;
✔️ Altijd en overal inzicht in onder andere eerdere werkzaamheden, notities en afspraken;
✔️ De koppeling met jouw favoriete boekhoudpakket maak je eenvoudig zelf. Zo stuur je bijvoorbeeld eenvoudig een concept factuur terug naar jouw boekhoudpakket.

Plan een live demo en ontdek de voordelen van een digitale werkwijze zelf

Zonder problemen digitaliseren

Met de werkbon app van Simple-Simon kan je eenvoudig je papieren administratie digitaliseren. Zo heb je in minder dan 5 minuten jouw eerste werkbon gemaakt en in de planning gezet. Werk je bovendien met een boekhoudpakket? Koppel deze dan met een paar muisklikken vanuit Simon’s kantoormodule. Daardoor kan je niet alleen efficiënter en makkelijker werken, maar ook het maximale uit je digitale werkbonnen halen. Zo synchroniseer je onder andere klanten, artikelen en/of projecten uit jouw boekhoudpakket met Simple-Simon. Bovendien kan je zo met een paar muisklikken de gearchiveerde werkbon automatisch terugsturen naar je ERP systeem.

Maak kennis met Simple-Simon tijdens een demo

Met Simple-Simon kan je onder andere eenvoudig klanten en materialen beheren, plannen met een digitaal planbord, werken in teams, historie opbouwen per werkadres en on- en offline door elkaar werken. Echter beschikt Simple-Simon over veel meer mogelijkheden. Onze consultant laat je graag alle functies van Simon zien door middel van een online demo. Doordat deze demo volledig op jouw werksituatie afgestemd wordt, sluit deze altijd perfect aan bij jouw wensen en behoeften. Wil jij een vliegende start met Simple-Simon maken? Plan dan hieronder jouw live demo in!

Plan een live demo met een consultant

Alles uitgelegd tijdens de gratis live demo