Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Procesoptimalisatie met digitale werkprocessen

Procesoptimalisatie met digitale werkprocessen

Je werkprocessen optimaliseren door te digitaliseren, je hoort het vaker. Maar wat houdt het nu precies in?  Procesoptimalisatie is eigenlijk niets anders dan hetzelfde doen als wat je al doet, maar dan efficiënter. Als je kijkt naar je huidige werkzaamheden, dan zullen er vast een aantal zaken zijn die sneller, makkelijker of beter kunnen. Werkbonnen digitaliseren is één van die werkprocessen die je kunt optimaliseren. Door je werkbonnen te gaan digitaliseren, zul je er al snel achter komen dat je het voor jezelf en anderen een stuk makkelijker maakt.

Digitale werkbonnen voor de buitendienst

Het werken met papieren werkbonnen door de buitendienst brengt onnodig veel gedoe met zich mee. Het start bij het ophalen en wegbrengen van de werkbonnen. Vervolgens zien we in de praktijk vaak dat er werkbonnen verloren gaan of onleesbaar zijn waardoor het factureren een stuk lastiger wordt.

Door je buitendienst planning met digitale werkbonnen te laten werken voorkom je deze onnodige rompslomp en maak je het voor hen en voor jezelf een stuk simpeler:

-Geen onleesbare werkbonnen meer

-In een paar muisklikken van werkbon naar factuur

-Realtime synchronisatie tussen app en kantoormodule

-Je klant eenvoudig op de hoogte stellen en niet meer voor een gesloten deur staan

Procesoptimalisatie met Simple-Simon

Samen met Simple-Simon digitaliseer je eenvoudig je werkbonnen proces en kan je efficiënter te werk gaan. Je start vanuit ons digitaal planbord waar je alle werkbonnen digitaal vooruit plant en ze direct zichtbaar worden in de Simple-Simon app van je buitendienst. Je kunt je klanten ook direct op de hoogte stellen wanneer je langs komt door een sms of e-mailmelding in te stellen. Wijzigt er iets in de planning? Geen probleem! Ook dan wordt er automatisch een sms of e-mail gestuurd met de gewijzigde afspraak.

Om je werkprocessen nog efficiënter te maken kun je met één van onze 50+ integraties koppelen.

Een koppeling is in een paar muisklikken gerealiseerd en haalt direct je data uit je boekhoudpakket op in Simple-Simon. Als er dan wijzigingen plaatsvinden in je klanten, artikelen of werkadressen dan wordt dit ook direct aangepast in Simple-Simon. Zo kan je het maximale uit je digitale werkbonnen halen!

Plan een live demo

Meer weten over hoe Simple-Simon je kan helpen om jouw specifieke werksituatie te optimaliseren? Tijdens een live demo legt een van onze consultant alles aan je uit. Onze consultant laat je, 1 op 1, alle functies en mogelijkheden zien van Simple-Simon en hoe je deze op jou werksituatie kunt toepassen. Start vandaag nog met het digitaliseren van je werkproces en vraag vandaag nog een live demo aan!

 

Plan je live demo