Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

3 redenen om te kiezen voor Simple-Simon

Redenen om te kiezen voor Simple-Simon, dé slimme werkbon app

Werk jij nog met papieren werkbonnen omdat je bang bent dat digitaliseren moeilijk is? Niet met de slimme werkbon app van Simple-Simon! Met onze werkbonapp kan je werkbonnen eenvoudig digitaliseren. Simon’s werkbon app is erop gericht om jou namelijk een gemakkelijke oplossing te bieden ter vervanging van je papieren werkbonnen. Zo bespaar je direct tijd, geld én verhoog je de kwaliteit op een snelle en eenvoudige manier. Dagelijks maken maar liefst tienduizenden vakmensen gebruik van Simple-Simon. Daardoor is Simple-Simon marktleider op het gebied van digitale werkbonnen. Benieuwd hoe jij jouw werkproces kan vergemakkelijken? Lees dan snel verder en ontdek redenen om te kiezen voor Simple-Simon.

Wist je dat de Slimme Werkbonapp van Simple-Simon gebruikt kan worden in iedere branche, mits je een buitendienst hebt?

Verhoog je kwaliteit met de handige functies van Simon

Met de slimme werkbon app van Simple-Simon versnel je het proces, maak je minder fouten en communiceer je makkelijker met je klant.

✔️ Versnel je proces – Niet alleen realtime werkbonnen inplannen, maar ook uren en materialen efficiënt op de werkbon registreren. Zodra je de werkbon gereed meldt, kan je de factuur maken. Kies je er bovendien voor om Simple-Simon te koppelen met jouw boekhoudpakket, dan staat de factuur hier direct klaar. Hierdoor verstuur je de factuur al binnen 5 minuten naar je klant.
✔️ Maak minder fouten –
Niet langer werkbonnen kwijtraken, vergeten of gemiste afspraken. Ook ben je niet langer onnodig veel tijd kwijt aan het ontcijferen van werkbonnen. Verder maak je minder fouten omdat je geen data meer hoeft over te typen. Heen en weer bellen wegens wijzigingen in de planning, behoort ook tot de verleden tijd. Kiezen voor Simple-Simon, is kiezen voor een alles-in-een oplossing. Doordat de app realtime synchroniseert, is alle data altijd up-to-date op het digitaal planbord voor iedereen in het bedrijf.
✔️ Communiceer met je klant –
Stuur een sms of e-mail omtrent je planning. Met zelfgemaakte formulieren, checklists en foto’s voorafgaand, en na de afspraak, informeer je klanten eenvoudig omtrent de uitgevoerde werkzaamheden. Meld je de werkbon gereed, dan kan je deze gemakkelijk naar de klant mailen. 

Bekijk hier alle functies

 

Eenvoudig koppelen met jouw boekhoudpakket

Haal het maximale uit je werkbonnen door de werkbon app van Simple-Simon eenvoudig te koppelen aan  jouw favoriete boekhoudpakket. Hiervoor hoef je bij Simple-Simon niet diverse stappen te doorlopen. Ons integratieproces is er namelijk op gericht om Simon in een paar muisklikken, te koppelen met jouw boekhoudpakket. Vanuit je kantoormodule navigeer je simpelweg naar jouw integratie, klik vervolgens op activeren en volg de stappen bij instellingen. Daarnaast haalt Simon door de koppeling al jouw klanten, artikelen en/of offertes op, welke direct beschikbaar zijn in Simple-Simon. Wanneer de werkbon gereed is, stuurt Simon onder andere bijlagen als een PDF werkbon, een PDF eigen formulier en een overzicht van de gemaakte uren en het materiaalverbruik terug. Hierdoor hoef jij als klant niet langer werkbonnen over te typen, maar enkel te controleren.  Wat vervolgens resulteert in tijdswinst én minder fouten.

De koppeling met jouw boekhoudpakket kan je volledig naar jouw wensen en behoeften personaliseren.

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis uit.

Wil jij ook starten met Simple-Simon? Maak dan nu een gratis test account aan, en ervaar zelf alle voordelen van Simon’s werkbon app.
Niet alleen heb je geen contract, maar je hoeft ook geen betaalgegevens in te vullen.

Ja dat wil ik wel!

Korte online live demo, alles uitgelegd.

Heb je niet alleen vragen, maar wil je ook graag alle mogelijkheden van de slimme werkbon app bekijken? Plan dan een gratis live demo in met onze consultant!
Tijdens deze korte online demo word je 1 op 1 meegenomen langs alle functies en mogelijkheden. Bovendien wordt een voor jou specifieke werksituatie verwerkt in de live demo.

Live demo plannen