Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Redenen om te kiezen voor een training

Goed van start met een Simon training!

Met Simple-Simon maak je zonder problemen de stap naar digitalisering, cloud oplossingen en het werken met geïntegreerde softwarepakketten. Deze veranderingen zijn een flinke stap vooruit in de verdere professionalisering van je werkwijzen. Wanneer je start met een nieuwe manier van werken, is er tijdelijk sprake van een kennisachterstand. Dit is niet erg! Onze implementatie consultants kennen namelijk alle mogelijkheden van Simon’s werkbon app. Zij ontzorgen jou graag bij niet alleen het instellen van Simple-Simon, maar ook bij het digitaliseren van je werkbonnen. Zo wordt jouw niet digitale werkwijze, eenvoudig omgezet naar een werkwijze die past binnen Simon.

Verhoog je slagingskans

Simple-Simon is een werkbon app die over veel handige features en mogelijkheden beschikt. Om het maximale uit Simple-Simon te halen, adviseren wij een Simon training. Zo garanderen wij niet alleen een succesvolle start, maar ook vervolg. Door de controle momenten in de trainingen, weet je zeker dat je na de training een goed werkend systeem hebt. Bovendien blijkt uit onderzoek dat 60% van de zelfstarters af valt, omdat zij niet voldoende tijd hebben om het programma zelf te ontdekken. Dit is erg jammer omdat je dan zowel tijd als geld geïnvesteerd hebt. Bovendien bereik je dan je doel met betrekking tot digitaliseren niet. Verhoog jouw slagingskans met een Simon training. Zo zorg je bovendien eenvoudig voor een succesvolle digitalisering van zowel je binnen- als buitendienst.

Alleen voor nieuwe klanten? Niet bij Simple-Simon.

Aangezien Simple-Simon continue in ontwikkeling is, voegen wij regelmatig nieuwe features toe. Onder andere deze nieuwe functies worden tijdens de training besproken. Daardoor is een Simon training niet alleen handig voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten. Zo verdiep je jezelf niet alleen in nieuw toegevoegde functionaliteiten, maar ook verrijk je jouw kennis over reeds bestaande mogelijkheden.

Verwachtingen van een Simon training

Samen kijken we niet alleen naar jouw huidige werkwijze, maar ook naar hoe jouw bedrijf beter, sneller en efficiënter kan werken met Simon’s werkbon app. Omdat het belangrijk is om de gehele organisatie mee te nemen in het proces, wordt tijdens de training ingezoomd op de verschillen tussen de kantoor- en veldmodule. Onze trainingen zijn gebaseerd op de ervaring van meer dan honderden succesvolle implementatieprojecten.

Kortom tijdens een Simon training: 

✔️Staat het implementeren van Simon in jouw bedrijfsvoering centraal;
✔️Analyseert onze implementatie consultant je huidige werkwijze. Op basis daarvan geven wij jou een advies waarmee je sneller en efficiënter met Simple-Simon kunt werken;
✔️Maak je kennis met nieuwe en bestaande features die je nu nog niet gebruikt, maar mogelijk wel interessant zijn;
✔️Ga je direct aan de slag doordat de training toegespitst én gestroomlijnd is op jouw onderneming;
✔️Ondersteunen wij niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna.

Ervaring leert dat de tijd die je bij aanvang investeert, je daarna dubbel en dwars terugverdiend.

Goed van start, plan direct jouw Simon training in

Onze consultants ontzorgen jou volledig bij de start met Simple-Simon. Onze trainingen zijn erop gericht dat jij in een mum van tijd de hartslag van Simple-Simon niet alleen begrijpt, maar ook kan toepassen in je bedrijfsvoering. Bepaal zelf hoe de dagindeling van de training wordt vormgegeven. Kies er bijvoorbeeld voor om de training op te splitsen in een kantoorgedeelte, en een gedeelte speciaal voor de monteurs. Tijdens de training is er ruimte voor testen, implementeren en oefenen, voor zowel kantoor als buitendienstmedewerkers. Waar wacht je nog op? Plan jouw training direct in zodat je een snelle start kunt maken!

 

Ook alles uit Simple-Simon halen? Plan direct online jouw training