Simple Simon
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simon op kantoor en in het veld

De Slimme Werkbon app van Simple-Simon

Werkbonnen digitaliseren is met Simple-Simon niet moeilijk. Simple-Simon bestaat uit twee onderdelen namelijk een kantoor module, en een app voor in het veld. De kantoor module wordt gebruikt door de kantoormedewerkers. Vanuit dit centrale punt kunnen zij onder andere eenvoudig werkbonnen maken, plannen, klantgegevens beheren en materialen toevoegen. Doordat de kantoor module realtime synchroniseert met de app van de medewerker in het veld, is alle informatie altijd actueel. De buitendienstmedewerker in het veld kan gemakkelijk geplande én nieuwe werkbonnen bijwerken en afronden. Dit door middel van het noteren van reis- en werktijd, gebruikte materialen en foto’s toevoegen, en een handtekening van je klant of opdrachtgever.

De kantoor module van Simple-Simon: beheeromgeving

De kantoor module van Simple-Simon kan direct geopend worden via iedere browser op je desktop of laptop. Vanuit deze omgeving maak je jouw bedrijfsprofiel aan door het invullen van onder andere je bedrijfslogo en bedrijfsinformatie. Ook stel je hier jouw team samen door gebruikers toe te voegen. Daarnaast beheer en plan je vanuit de kantoor module de volgende gegevens zonder moeite:

 • Werkbonnen eenvoudig plannen en wijzigen dankzij Simon’s grafisch planbord. De werkbonnen worden automatisch in de buitendienst planning ingepland. Ook zijn deze direct zichtbaar in de agenda van je buitendienstmedewerkers;
 • Basisgegevens zoals klanten, artikelen, werkadressen en meer gemakkelijk beheren;
 • Eigen formulieren en lay-outs maken zodat de verschillende rapportages altijd aan jouw wensen voldoen;
 • Werk je met een boekhoudpakket? Vanuit de kantoor module integreer je met een paar muisklikken Simon met je boekhoudpakket;
 • Met onze handige instructievideo’s kan je snel aan de slag.

Beheer onder andere werkbonnen, klantgegevens en producten gemakkelijk vanaf kantoor.

Een snelle uitvoering in het veld met Simon’s werkbon app

Je buitendienstmedewerker is verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkbon in het veld. De slimme werkbon app van Simple-Simon gebruik je eenvoudig op je smartphone of tablet, met zowel Android als IOS. Met de app:

 • Bekijk je in één oogopslag je dag- week of maandplanning;
 • Start je met werken aan de werkbon door het registreren van je werktijd. Ook maak je snel een nieuwe werkbon aan;
 • Registreer eventueel je reistijd en pauzes;
 • Materialen verbruikt? Registreer deze handmatig of maak gebruik van het scannen van barcodes. Deze worden vervolgens automatisch toegevoegd aan de werkbon;
 • Maak een eigen formulier waarin je foto’s kan toevoegen, checklists invult, schetsen maakt, open of gesloten vragen beantwoord en nog veel meer. Zo heb je altijd een rapportage en werkorder naar wens;
 • Klaar met de werkzaamheden? Laat je klant meteen een handtekening plaatsen zodat alle werkzaamheden en afspraken vastliggen. Ook kan je dan de werkbon direct naar je klant versturen.

De app synchroniseert realtime met de kantoor module waardoor gegevens altijd overeenkomen. Ook werkt de app zowel online als offline.

Probeer Simple-Simon nu 14 dagen gratis

Wanneer je een gratis testaccount aanmaakt, kan je zelf alle voordelen van Simon’s werkbon app uitproberen. Ook koppel je met een paar muisklikken jouw Simon omgeving aan je boekhoudpakket. Bij Simple-Simon heb je niet alleen geen contract, maar ook de mogelijkheid om maandelijks te starten en te stoppen.

Ja, ik wil een gratis testaccount!

Een vliegende start met onze korte live demo!

Onze consultant laat je graag tijdens onze gratis live demo, alle functies en mogelijkheden van Simon’s digitale werkbon app zien. Tijdens de 45 minuten durende demo wordt jouw werkwijze toegepast binnen Simple-Simon. Zo sluit onze werkbon app altijd aan bij jouw wensen en behoeften.

Plan direct jouw live demo

Vereenvoudig direct jouw werkproces en verhoog je werkkwaliteit.
Download de digitale werkbon app vandaag nog!