Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simons industrie-expert laat je zien hoe je eenvoudig digitaliseert

Simple-Simon’s industrie-expert leidt je deskundig door het digitale landschap!

Laat onze industrie-expert je demonstreren hoe eenvoudig jouw industrie kan digitaliseren met de software van Simple-Simon. Onze digitale oplossingen zijn onmisbaar om altijd een voorsprong te behouden op je concurrenten. Met Simon verhoog je moeiteloos je klantretentie door professionele documentatie en tijdige updates aan te bieden aan je klanten. Bovendien helpt Simple-Simon je bij het naleven van overheidsvoorschriften voor een naadloze digitale ervaring. Wil je weten hoe Simple-Simon jouw industrie ten goede kan komen? Plan dan hieronder een demo met onze industrie-expert!

Plan direct een gesprek met Simon’s industrie-expert

Ontdek de voordelen van een online demo met onze branche-expert

Ontdek met de branche-expert van Simple-Simon hoe jouw organisatie kan profiteren van het digitaliseren van aspecten zoals field service, planning en werkbonnen. Tijdens een online demo met een van onze experts, krijg je inzicht in de voordelen van onze software voor jouw bedrijf en branche. Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor zo’n online demo:

✔️ Onze branche-expert geeft je een demonstratie van onze software op basis van voorbeelden uit de praktijk;
✔️ De demo wordt toegespitst op jouw branche specifieke wensen en behoeften. Hierdoor sluit deze altijd aan bij jouw bedrijfsvoering;
✔️ Laagdrempelig kennismaken met alle handige functionaliteiten van Simple-Simon;
✔️ Zowel de kantoormodule, als de veld app worden besproken tijdens de demo;
✔️ Stel vragen die voor jouw organisatie belangrijk zijn.

Verhoog je slagingskans

Simple-Simon is een werkbon app met een breed scala aan handige functies en mogelijkheden. Om het maximale uit Simple-Simon te halen, raden wij een demo aan met een van onze branche-experts. Op deze manier verzekeren wij een succesvolle start. Onderzoek toont aan dat 60% van de zelfstarters afhaakt omdat zij niet genoeg tijd hebben om het programma zelf te ontdekken. Dit is zonde van zowel de tijd, als het geld dat geïnvesteerd is. Bovendien wordt hierdoor het doel van digitalisatie niet bereikt. Verhoog jouw kans op succes door deel te nemen aan een demo. Zo kun je eenvoudig een succesvolle digitalisatie realiseren voor zowel je binnen- als buitendienst.

Goed van start, plan direct jouw demo met onze branche-expert

Stroomlijn net als onze klanten jouw planning, field service en werkbonnen met Simple-Simon. Ontdek de kracht van een geoptimaliseerde workflow, verbeterde efficiëntie en hogere klanttevredenheid. Ben je klaar om het zelf te beleven? Vraag dan direct een demo met onze branche-expert aan.

Plan direct een demo met onze branche-expert