Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Simple-Simon: de digitale partner voor vrachtbeveiliging

PMT Aviation verwerft concurrentievoordeel met Simple-Simon

PMT Aviation (verder PMT genoemd) heeft hun werkprocessen succesvol geoptimaliseerd door over te stappen van handmatige verwerking van 900 werkbonnen per week, naar een volledig digitale aanpak. Deze transitie heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in efficiëntie en tijdsbesparingen. Dankzij Simple-Simon kan PMT nu snel inspelen op veranderingen in de planning en ad-hoc taken efficiënt inplannen. Onverwacht langere opdrachten of extra werk voor hondenbegeleiders ter plaatse, worden eenvoudig opgevangen. Als een hondenbegeleider meer pallets moet controleren dan oorspronkelijk gepland, kan PMT eenvoudig de volgende klant toewijzen aan een andere hondenbegeleider of het tijdslot aanpassen. Dit vermogen om snel en flexibel te schakelen biedt PMT een aanzienlijk concurrentievoordeel.

Nieuwsgierig naar meer details? Milan Navis van PMT deelt het volledige succesverhaal in de video hiernaast.

Ontdek jouw voordelen samen met onze expert

Automatisering van facturatie

Vóór de implementatie van Simple-Simon bij PMT, was het beheer van de grote hoeveelheid werkbonnen een uitdaging. Met een wekelijkse factureringscyclus, moest PMT nog steeds werken met traditionele doordrukbonnen. Dit was iedere week zeer tijdrovend. Elke bon moest handmatig worden ingevuld, door de klant worden ondertekend, en aan het einde van de week moesten alle 900 bonnen worden verzameld, gesorteerd op klantnaam en vervolgens ingescand worden. Dit proces was buitengewoon tijdrovend en onhoudbaar geworden.

Milan Navis van PMT legt uit: “Dankzij Simple-Simon en de integratie met Exact Online kunnen we nu snel wekelijks factureren. Bonnen worden rechtstreeks vanuit Simple-Simon naar Exact Online doorgestuurd en automatisch gekoppeld, waardoor we efficiënter kunnen factureren.”

Elimineer typische uitdagingen in vrachtbeveiliging

Simple-Simon draagt bij aan een efficiëntere werkwijze voor beveiligingsspecialisten. Wist je bijvoorbeeld al dat je met onze software eenvoudig typische knelpunten kunt vermijden?

✅ Reageer snel op veranderingen in de planning, zoals plotseling langere opdrachten of extra werk voor hondenbegeleiders ter plaatse. Als een hondenbegeleider meer pallets moet controleren dan oorspronkelijk gepland, kan eenvoudig de volgende klant aan een andere hondenbegeleider worden toegewezen of kan het tijdslot worden aangepast;
✅ Dankzij realtime synchronisatie heeft elke betrokkene direct toegang tot de meest recente planning, waardoor het heen en weer bellen bij wijzigingen overbodig wordt;
✅ Digitaal invullen en ondertekenen van werkbonnen maakt directe doorsturing naar het boekhoudpakket mogelijk voor snelle facturatie, waardoor aanzienlijk tijd wordt bespaard bij het verwerken van bonnen.

Praat met Simon’s industrie-expert

Verhoog je efficiëntie door de integratie met je favoriete boekhoudsoftware

PMT heeft hun facturatie geautomatiseerd door Simple-Simon te koppelen met Exact Online. Maar wist je ook al dat je jouw Simon-omgeving kunt koppelen met meer dan 50 andere integraties? Het mooiste van deze koppeling is dat er helemaal niets verandert in je ERP-systeem! Je favoriete boekhoudpakket blijft centraal staan. Bovendien hoef je geen ingewikkelde stappen te doorlopen voor de koppeling; met een paar muisklikken is de integratie al geactiveerd. Belangrijke gegevens zoals klantinformatie, werkadressen en artikelen worden automatisch gesynchroniseerd en zijn direct beschikbaar in je Simple-Simon omgeving. Wijzigingen worden realtime bijgewerkt, waardoor dubbele invoer overbodig wordt. Zo werk je niet alleen gemakkelijker en efficiënter, maar benut je ook het volledige potentieel van je werkprocessen.

Simon’s industrie-expert laat graag de voordelen voor beveiligingsspecialisten zien

Stroomlijn je planning zoals PMT Aviation in een handomdraai! Ervaar de voordelen van een geoptimaliseerde workflow, verbeterde efficiëntie en hogere klanttevredenheid in vrachtbeveiliging. Klaar om het zelf te ervaren? Begin hieronder direct het gesprek met onze industrie-expert! Onze expert geeft je graag een demonstratie die aansluit op de wensen en behoeften van vrachtbeveiliging.

Praat met Simon’s industrie-expert