Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Voordelen geautomatiseerde werkprocessen

Slimme ondernemers kiezen voor geautomatiseerde werkprocessen

Dankzij geautomatiseerde werkprocessen kan jij als ondernemer sneller en efficiënter werken. Ook ben je hierdoor minder tijd kwijt aan dubbele papieren administraties. Dubbel omdat je eerst alles laat opschrijven, om vervolgens de gegevens over te nemen in een ander systeem. Geautomatiseerde werkprocessen brengen veel voordelen met zich mee, niet alleen het sturen van een mail of sms met betrekking tot de planning, maar bijvoorbeeld ook het versturen van een digitaal verslag van de uitgevoerde werkzaamheden.

Door te kiezen voor het digitaliseren van je werkbonnen, kies je er automatisch voor om je tijd efficiënter te besteden. Met de slimme werkbon app van Simple-Simon heb je jouw eerste werkbon al binnen 5 minuten digitaal.

Simple-Simon: eenvoudig digitale werkbonnen plannen

Wil jij ook niet langer onnodig veel tijd besteden aan onder andere het ontcijferen en overtypen van werkbonnen, het voeren van dubbele administraties of kwijtgeraakte papieren werkbonnen zoeken? Dan wordt het tijd om je werkbonnen te digitaliseren. Zo bespaar je direct tijd, geld én verhoog je de werkkwaliteit. Bang dat digitaliseren moeilijk is? Niet met Simple-Simon! Met onze werkbon app heb jij namelijk jouw eerste werkbon in minder dan 5 minuten digitaal.

Simple-Simon’s werkbon app biedt jou onder andere: 

  • Een grafisch planbord voor direct overzicht in je planning;
  • De mogelijkheid tot het registreren van bijvoorbeeld verbruikt materiaal, maar ook reis- en werktijd;
  • Integratie mogelijkheden met jouw favoriete boekhoudpakket.

Bekijk hier alle functies

Gemakkelijk klanten informeren

Probleemloos, duidelijk en snel communiceren met je klant door het sturen van een SMS of e-mail. Stuur een bericht zodra de werkbon gepland is of bij een wijziging in bijvoorbeeld dag of tijd. Sta niet langer voor een gesloten deur door het sturen van een reminder van de afspraak. Rijdt je collega richting de klant, dan stuur je automatisch een bericht met daarin de geschatte aankomsttijd. Extra service richting je klant.

Werkbon gereed? Stuur simpelweg je werkbon, eventuele foto’s en de door jouw ontworpen formulieren en checklists naar je klant. Doordat je de formulieren in je eigen huisstijl kunt opmaken, passen deze altijd bij jouw bedrijfsimago.

 

Probeer Simple-Simon gratis

Koppel met een paar muisklikken met jouw vertrouwde boekhoudpakket

Wist je dat wanneer je jouw Simon account koppelt met een van onze 50+ integraties, je data automatisch opgehaald wordt en direct beschikbaar is in Simple-Simon? Wijzigingen in je klanten, artikelen of werkadressen worden direct aangepast in Simon. Zo werk je niet alleen efficiënter en makkelijker, maar ook haal je hierdoor het maximale uit je digitale werkbonnen.

Gericht starten met Simon? Plan een live demo