Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Voordelen van een online administratie

Slimme ondernemers kiezen voor de voordelen van een online administratie

Dankzij een online administratie kan jij als ondernemer niet alleen sneller, maar ook efficiënter werken. Papieren administraties en werkbonnen kunnen namelijk een doorn in het oog zijn. Zo heb je vaak te maken met onleesbare werkbonnen, ze raken kwijt en bovendien zijn fouten in het overtypen van gegevens zo gemaakt. Verloren werkbonnen kunnen ervoor zorgen dat je administratie niet compleet is. Met een online administratie voorkom je dit probleem gemakkelijk. De voordelen van een online administratie lees je in deze blog.

Redenen om te kiezen voor een online administratie

  • Voorkom dat je administratie niet compleet is
    Wanneer je met papieren werkbonnen werkt, loop je mogelijk tegen het feit aan dat deze onleesbaar zijn, kwijtraken en ergens blijven liggen en daardoor vergeten worden. Daardoor kan je administratie niet volledig uitgevoerd worden. Met de werkbon app van Simple-Simon kan je eenvoudig je werkbonnen digitaliseren, en heb je deze altijd bij de hand.
  • Gemakkelijker en efficiënter werken
    Niet alleen realtime werkbonnen plannen, maar ook uren en materialen eenvoudig registreren op je werkbon. Zodra je de werkbon gereed meldt, kan je de (concept)factuur maken. Daarnaast heb je met Simon’s digitaal planbord waar, wanneer en hoe je wilt altijd inzicht in je planning.
  • Alle medewerkers kunnen probleemloos samenwerken
    Met Simple-Simon maak je probleemloos bedrijfsroosters aan, die direct zichtbaar zijn voor zowel de medewerkers op kantoor als ook de medewerkers in het veld. Niet alleen nieuwe werkbonnen, maar ook wijzigingen in bestaande werkbonnen worden direct doorgevoerd. Zo is iedere medewerker altijd op de hoogte van de actuele planning.

De voordelen van een online administratie ervaren? Probeer Simple-Simon gratis

Koppel Simon met jouw favoriete ERP systeem

Werk je op dit moment met een ERP systeem? Dan kan een koppeling met je ERP systeem en Simple-Simon, jou nog meer voordelen opleveren. Bovendien kan je deze koppeling eenvoudig zelf inregelen, al met een paar muisklikken! Je data wordt automatisch opgehaald, en is direct beschikbaar in je Simon omgeving. Bovendien worden wijzigingen in je klanten, artikelen en werkadressen realtime gesynchroniseerd. Daardoor hoef je niet langer gegevens twee keer in te voeren. Zo werk je niet alleen makkelijker & efficiënter, maar ook haal je hierdoor het maximale uit je digitale werkbonnen en Simon’s werkbonapp.

Gericht starten met Simon? Plan een live demo