Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

Voordelen van de Simple Simon werkbon app

Voordelen van Simon’s werkbon app

Voorkom het onnodig veel tijd besteden aan onleesbare werkbonnen, het voeren van een dubbele administratie en het zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen. Optimaliseer je werkproces door efficiënter te gaan werken met Simple Simon de digitale werkbon app.

Simple Simon is er om het voor jou simpeler te maken. Door je werkbonnen te digitaliseren en je favoriete boekhoudpakket te koppelen, kun je zowel tijd als geld besparen en zo houd je meer tijd over om te ondernemen.

 

Tijd besparen met Simon’s werkbon app

Bespaar eenvoudig tijd door te gaan werken met Simon’s werkbon app. Met Simple Simon’s kantoormodule plan je vooraf een handig weekschema voor al je buitendienst medewerkers. Vervolgens kunnen je buitendienst medewerkers simpelweg Simon’s app openen om de vooraf gemaakte werkbonnen in te zien. Zo kunnen ze op locatie alles inzien, toevoegen of bewerken. Na het afsluiten van de werkbonnen hoeven ze ook niet meer heen en weer te rijden om nieuwe werkbonnen op te halen of in te leveren. Alles is digitaal inzichtelijk voor hen en voor jou en zo hoef jij als kantoorgebruiker ook geen onleesbare werkbonnen meer in te voeren. Zo besparen jullie beiden tijd met Simon’s werkbon app.

Probeer Simon direct gratis

Geld besparen met Simple-Simon

Met de hulp van Simon bespaar je niet alleen tijd, maar ook kan je geld besparen. Door digitaal een efficiënte personeelsplanning te maken in Simon voorkom je zowel lege tijdblokken als ook heen en weer gebel. Simon zorgt voor een duidelijk overzicht voor jou en je buitendienst medewerkers en zo ontstaan er minder fouten. Daarnaast kan je in een paar klikken met je favoriete boekhoudpakket koppelen en factureer je sneller met de hulp van Simon’s werkbon app.

Eenvoudig te koppelen

Naast het digitaliseren van je werkbonnen met Simple Simon, kunnen we je werkproces nog sneller en gemakkelijker maken. Met 50+ integraties kunnen we Simple Simon aan je favoriete boekhoudpakket koppelen in slechts een paar klikken. Daardoor kan belangrijke informatie zoals onder andere klantdata, artikelgroepen, projecten etc. met de systemen uitgewisseld worden. Zo maak je nog sneller je werkbonnen en facturen met Simple Simon. Wil jij weten wat Simple Simon voor jou kan betekenen? Wij leggen het je graag uit door middel van een gratis live demo.

Plan gratis demo

Houd je klanten op de hoogte

Voorkom dat je voor een gesloten deur staat met Simple Simon. Soms duurt een klus iets langer of gaat het juist sneller dan verwacht. Laat je klanten weten dat je er aan komt met een SMS, e-mail of beiden. Simple Simon biedt je standaard deze functie zodat jij je klant tijdig kunt informeren over bijvoorbeeld een gewijzigde afspraak, de geschatte aankomsttijd of simpelweg een herinnering sturen.