Simple Simon
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
  • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store

5 Redenen om te kiezen voor een digitale werkplanning

Een digitale werkplanning zodat je nooit meer het overzicht verliest

Je werkplanning geeft een overzicht weer van werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor een bepaalde klus. Werk jij nog met een papieren werkplanning of werkbonnen? Indien ja, dan is de kans groot dat je wekelijks veel tijd kwijt bent met onder andere het zoeken naar werkbonnen, telefoontjes heen en weer met betrekking tot de planning en het verwerken van je administratie. Met Simple-Simon’s werkbonnen software is het werken met verwarrende papieren administraties verleden tijd. Dankzij Simon’s digitaal planbord heb je namelijk altijd inzicht in je digitale werkplanning.

Nog niet helemaal overtuigd van een digitale werkplanning? Lees hieronder 5 redenen om je werkplanning te digitaliseren.

1. Doeltreffende communicatie tussen medewerkers

Met Simple-Simon maak je eenvoudig werkbonnen aan, welke vervolgens direct in je (werk)planning verschijnen. Aan een klus kan je medewerkers koppelen met de juiste vaardigheden. De planning is direct zichtbaar voor zowel medewerkers op kantoor, als ook voor de medewerkers in het veld. Door te werken met Simple-Simon heb je de volledige controle over de uit te voeren werkzaamheden. Een spoedklus of een zieke medewerker? Met onze software speel je eenvoudig in op onvoorziene zaken. Dankzij de realtime synchronisatie tussen kantoor en app, is de planning altijd actueel voor iedereen. Bovendien kunnen medewerkers een pushbericht ontvangen bij wijzigingen in de planning.

Ook efficiënter communiceren? Probeer Simple-Simon nu gratis

2. Efficiënt uren plannen

Zonder problemen roosters maken en personeel plannen, dat kan met de digitale werkplanning tool van Simple-Simon. Door je personeelsplanning te verzorgen met Simon, krijg je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren van je buitendienstmedewerkers. Krijg zo snel meer grip op onder andere je planning en field service. Zet simpelweg de juiste mensen, met de juiste vaardigheden in op het juiste tijdstip. Krijg een overzicht van de dagplanning door te filteren, of personaliseer het complete planbord naar jouw wensen. Zo sluit het planbord aan bij jouw bedrijfsimago. Verlies nooit meer het overzicht met Simon’s planning.

3. Je digitale werkplanning volledig gepersonaliseerd

Gesloten in verband met feestdagen, een algehele bedrijfssluiting wegens vakantie of iets anders? Dit en meer noteer je eenvoudig in je bedrijfsrooster. Aangezien je jouw bedrijfsrooster kunt toevoegen aan Simon’s digitale planbord, wordt deze altijd meegenomen bij het maken van de planning. Ook stel je eenvoudig de weergave in, zo kan je onder andere instellen of je het rooster per dag of per week wilt bekijken. Schakel niet alleen functies uit, maar maak ook gebruik van filters om de meest relevante informatie snel te tonen. Stel het bedrijfsrooster in via jouw kantoormodule en zie deze direct terug in de werkplanning. Eveneens kan je herhaalplanningen gemakkelijk toevoegen aan je bedrijfsrooster. Hierdoor plan je periodiek onderhoud in een mum van tijd.

4. Altijd inzicht in je werkplanning

Voor Simple-Simon maakt het niet uit of je nu onderweg, op kantoor of thuis bent. Met Simon’s digitale werkplanning heb je altijd inzicht in je planning, wanneer je maar wilt. Niet alleen de medewerkers op kantoor, maar ook de buitendienstmedewerkers kunnen de planning en werkbon digitaal inzien. Bekijk, maak of wijzig een werkbon en afspraak, wanneer en waar je maar wilt. Doordat de software realtime synchroniseert, zijn gegevens altijd actueel voor alle gebruikers.

Plan een online demo met een van onze consultants

5. Koppel met je favoriete boekhoudpakket

Koppel eenvoudig jouw Simon account met een van onze 50+ integraties, en profiteer van nog meer voordelen. Onder andere klantgegevens en artikelen worden automatisch opgehaald uit je boekhoudpakket. Deze zijn direct beschikbaar in jouw Simon omgeving. Daarnaast worden wijzigingen in klanten, artikelen en werkadressen realtime gesynchroniseerd. Daardoor hoef je niet langer gegevens twee keer in te voeren. Zo werk je niet alleen makkelijker & efficiënter, maar ook haal je hierdoor het maximale uit je digitale werkbonnen en werkprocessen. De koppeling met je boekhoudpakket kan je eenvoudig zelf maken.

Maak gratis kennis met Simple-Simon

Wil jij ook altijd inzicht in je planning en efficiënter werken? Simple-Simon is dan jouw alles-in-één oplossing. Dankzij onze software kan je in een handomdraai je werkplanning en werkbonnen digitaliseren. Zo werk je niet alleen efficiënt, maar ook bespaar je direct tijd en geld. Zelf de voordelen van Simple-Simon ervaren? Maak dan met de knop hieronder jouw gratis testaccount aan. Tijdens de testperiode kan je alle functionaliteiten geheel vrijblijvend testen. Bij Simple-Simon teken je namelijk geen contract.

Maak direct je gratis Simple-Simon testaccount aan