Simple Simon
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
 • Ster
source: app store, play store
Probeer gratis Plan live demo Branches
source: app store, play store
Factuursturen.be

FactuurSturen.be

Digitale werkbon in FactuurSturen.be? Koppel jouw FactuurSturen omgeving met Simple-Simon. Werk onder andere sneller en makkelijker.

Wie is FactuurSturen?

FactuurSturen heeft dé oplossing zodat jij jouw facturatie en basisadministratie in een handomdraai kan doen. Online factureren gaat daardoor veel makkelijker. Bovendien houd jij zo meer tijd over voor leuke dingen. Lees verder hoe jij
Simple-Simon kunt integreren en maak eenvoudig een digitale werkbon in Factuursturen.

Eenvoudig digitale werkbonnen uit Simon in FactuurSturen.be beheren

Met Simple-Simon kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en vervolgens deze digitale werkbon in FactuurSturen beheren. Maak een werkbon aan in Simon’s kantoormodule en wijs deze toe aan een collega in het veld. Jouw buitendienstmedewerkers kunnen niet alleen werken aan de werkbon in onze app, maar ook eenvoudig reis- en werkuren registreren. Registreer ook verbruikte artikelen, neem foto’s, vul checklists in en vraag om een handtekening van de klant. Bovendien kan je on- en offline door elkaar werken.

Beter communiceren tussen het kantoor en het veld

Jouw kantoormedewerkers gebruiken de kantoormodule die realtime synchroniseert met de Simon app. De kantoormedewerkers kunnen direct een werkbon plannen of bewerken indien nodig. Heen en weer bellen behoort tot het verleden! Simple-Simon werkt op alle apparaten (smartphones & tablets) en is beschikbaar voor Android & iOS.

Zorg voor een correcte factuur

Digitaliseer je werkbonnen en neem afscheid van de papieren administratie. Geen gemiste omzet door vergeten, verloren of slecht ingevulde werkbonnen. Snelle en foutloze communicatie tussen het kantoor en het veld zorgt voor een correcte factuur.

De integratie met FactuurSturen.be geeft onze klanten de volgende voordelen: 

 • Factureer sneller en maak minder fouten;
 • Simon haalt onder andere al je klanten, artikelgroepen, artikelen, verkooporders en/of projecten uit FactuurSturen. Deze zijn vervolgens direct beschikbaar in Simon;
 • Je werkbon handel je af in Simple-Simon, de gearchiveerde werkbonnen worden automatisch teruggestuurd als concept factuur;
 • Werkbon gereed? In minder dan 5 minuten kan je de factuur versturen naar je klant wanneer je FactuurSturen koppelt met Simple-Simon;
 • De koppeling tussen Simple-Simon en FactuurSturen regel je eenvoudig zelf;
 • Ga snel aan de slag door een testaccount aan te maken om volledig geïntegreerd te kunnen testen;
 • De koppeling is in te regelen via jouw Simon omgeving bij ‘integraties’.

De integratie is volledig naar eigen wens te personaliseren, zo maak je een digitale werkbon in FactuurSturen die volledig aansluit bij jouw bedrijfsimago.

Onderhoudskosten integratie

Het eerste jaar kan je gratis gebruik maken van de integratie Simple-Simon en FactuurSturen*. Na het eerste jaar bedragen de onderhoudskosten €24,- per maand. Om de administratieve kosten laag te houden, worden deze echter wel jaarlijks vooruit gefactureerd. Deze kosten zijn noodzakelijk om de integratie actueel te kunnen houden. Meer informatie over de techniek achter de integratie én de onderhoudskosten lees je hier. Lees hier de algemene gebruikersvoorwaarden omtrent integraties.

Let op: om alle noodzakelijke API functies te mogen gebruiken, dien je ervoor te zorgen dat je FactuurSturen licentie voldoet aan de hiervoor gestelde eisen van de leverancier.

Maak nu gratis je Simon test account aan.

Om de koppeling te kunnen inregelen is het vereist om een Simple-Simon account aan te maken. Maak nu je gratis Simon account aan en koppel eenvoudig Simple-Simon met FactuurSturen!

 

Gratis test account

Meer informatie

 • FactuurSturen.be
  Activeer de integratie FactuurSturen - Simple-Simon